Όταν η Mia Khalifa ξενέρωσε θαυμαστή της που έκανε τατουάζ το πρόσωπό της: «Πρώτον, είσαι ηλίθιος» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Όταν η Mia Khalifa ξενέρωσε θαυμαστή της που έκανε τατουάζ το πρόσωπό της: «Πρώτον, είσαι ηλίθιος» (vid)
«Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος» ένας φανατικός θαυμαστής της Mia Khalifa όταν της έστειλε το τατουάζ που έκανε με το πρόσωπό της.

Η Mia Khalifa απογοήτευσε πριν μερικά χρόνια έναν θαυμαστή της, ο οποίος αποφάσισε να κάνει τατουάζ στο πόδι του το πρόσωπό της. Ωστόσο, η αντίδραση της πρώην πρωταγωνίστριας ταινιών για ενήλικες μάλλον τον ξενέρωσε.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους ανθρώπους που θα κολακεύονταν από μια τέτοια κίνηση, η διάσημη influencer έδειξε περισσότερο να εκνευρίζεται, κάτι που το εξέφρασε.

«Πρώτα από όλα είσαι ηλίθιος», έγραψε η Mia Khalifa όταν είδε το τατουάζ με το πρόσωπό της. Και συνέχισε: «Δεύτερον, τα φρύδια μου είναι ανομοιόμορφα. Τρίτον τι το ξεχωριστό βρήκες και έκανες αυτό το τατουάζ;».

μα

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο τατουάζ δεν ήταν και και η καλύτερη απόδοση της εικόνας της. Περισσότερο με πρόχειρο σκίτσο έμοιαζε παρά με την πραγματική της εικόνα.

Η Mia Khalifa συνέχισε στο ίδιο ύφος να κράζει τον θαυμαστή της: «Μοιάζω σαν να σύρθηκα από τα βάθη της κόλασης. Τι είδους χαζοί θα σημάδευαν μόνιμα το σώμα τους με κάτι τέτοιο; Αυτό δεν είναι ωραίο ή κολακευτικό... είσαι ηλίθιος lol».