Μασκοφόρος ξυλοκόπησε δημοτικό σύμβουλο στον Βόλο: Τον κυνήγησαν και έπαθαν... πλάκα όταν του έβγαλαν την κουκούλα

Επιμέλεια: Newsroom
Μασκοφόρος ξυλοκόπησε δημοτικό σύμβουλο στον Βόλο: Τον κυνήγησαν και έπαθαν... πλάκα όταν του έβγαλαν την κουκούλα
Eπίθεση δέχθηκε σήμερα το πρωί ο Κώστας Γαργάλας, δημοτικός σύμβουλος Βόλου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», από δημοτικό σύμβουλο του δημάρχου Αχ. Μπέου.

Δεν τα χωρά ο ανθρώπινος νους τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα (5/4) το πρωί στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ), όταν ένας μασκοφόρος εισέβαλε μαινόμενος και επιτέθηκε και ξυλοκόπησε τον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου, Κώστα Γαργάλα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του gegonotanews ο μασκοφόρος πέταξε τον δημοτικό σύμβουλο στον τοίχο και άρχισε να τον χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο.
Μετά την επίθεση επικράτησε πανδαιμόνιο με τους δημοτικούς συμβούλους, όπως αναφέρει το magnisianews, να κυνηγούν στις σκάλες τον μασκοφόρο για να τον πιάσουν.

Όταν τον έπιασαν στις σκάλες και του έβγαλαν τη μάσκα αποκαλύφθηκε πως ήταν δημοτικός σύμβουλος του Αχιλλέα Μπέου και συγκεκριμένα ο Βασίλης Ζαχείλας πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Μαγνησίας (ΣΥΔΙΣΑ).

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον κ. Γαργάλα και τον μετέφερε στο Αχιλλοπούλειο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Παράλληλα, στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία.

Δήλωση Αχ. Μπέου

«Κατά την απουσία μου από το Βόλο ενημερώθηκα από συνεργάτες μου για το θλιβερό επεισόδιο σε βάρος δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας στα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ και φυσικά το καταδικάζω τόσο εγώ όσο και η δημοτική μας ομάδα κατηγορηματικά.

Ευθύς ως επιστρέψω και ενημερωθώ αναλυτικά θα επιληφθώ άμεσα και θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις που θα κριθούν αναγκαίες».