Απίθανος τύπος είναι κοντά στην ολοκλήρωση ενός από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στην ανθρώπινη ιστορία!

Απίθανος τύπος είναι κοντά στην ολοκλήρωση ενός από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στην ανθρώπινη ιστορία!
Ο άνθρωπος που τρέχει εδώ και περίπου ένα χρόνο σε όλο το μήκος την Αφρική ελπίζει να εμπνεύσει τους ανθρώπους να πιέσουν τον εαυτό τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους

Ένας άνθρωπος απέχει μόλις λίγες ημέρες από την ολοκλήρωση ενός από τα μεγαλύτερα φυσικά επιτεύγματα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Πρόκειται για έναν απίθανο τύπο που τρέχει σε όλο το μήκος της Αφρικής!

Μετά από 300 και πλέον ημέρες, ο Russ Crook βρίσκεται σχεδόν στο τέλος του "Project Africa". Γνωστός και ως «The Hardest Geezer» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τρέχει ουσιαστικά αδιανόητες αποστάσεις, πηγαίνοντας από το νότο της ηπείρου μέχρι το βορρά.

Η αποστολή του Russ δεν ήταν καθόλου εύκολη. Ο άντρας από το Γουόρθινγκ είχε αρκετές αναποδιές κατά τη διάρκεια της μακράς διαδρομής του, με τον στόχο της ολοκλήρωσης του challenge σε 240 ημέρες να έχει προσαρμοστεί.

Αλλά ο Russ πιστεύει, και αυτό φαίνεται αρκετά πιθανό, ότι θα ολοκληρώσει τη μεγαλειώδη αποστολή του αυτή την Κυριακή (7 Απριλίου).

Μοιράστηκε χθες ένα στιγμιότυπο από την 349η ημέρα, υποστηρίζοντας ότι έχει κάνει μέχρι στιγμής «19 εκατομμύρια βήματα» και βρίσκεται πολύ κοντά στον «τερματισμό της Κυριακής». Ξεκινώντας από τη Νότια Αφρική, αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο του, θα φτάσει στην κορυφή της Αλγερίας την Κυριακή το βράδυ.

Ο Russ είχε αρκετές περιπέτειες και πολλές προειδοποιήσεις για την ασφάλειά του από όσους τον ακολουθούσαν στην επικίνδυνη αποστολή του, ενώ κάποια στιγμή κατέληξε να τρέχει ακόμη και με αστυνομική συνοδεία.

Όταν ολοκληρώσει την αποστολή του αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Russ θέλει να γιορτάσει αυτό το ιστορικό επίτευγμα με το πανκ συγκρότημα Soft Play και ένα πάρτι σε ένα ξενοδοχείο της Τυνησίας.