Η γυναίκα με τα πιο μακριά πόδια δεν παίζει ούτε μπάσκετ ούτε βόλεϊ: Έχει ύψος 2,08 και ένα μοναδικό παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η γυναίκα με τα πιο μακριά πόδια δεν παίζει ούτε μπάσκετ ούτε βόλεϊ: Έχει ύψος 2,08 και ένα μοναδικό παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες (vid)
Μια 21χρονη Αμερικανίδα έχει ύψος 2,08 και τα μακρύτερα πόδια στον κόσμο,

Μια γυναίκα από το Τέξας που διαθέτει τα μακρύτερα πόδια στον κόσμο λέει ότι δεν είναι καθόλου εύκολη η ζωή της.

Η Maci Currin από το Όστιν του Τέξας έχει ύψος 2,08 μέτρα και κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες εδώ και τέσσερα χρόνια για τα μακρύτερα πόδια του κόσμου.

Η 21χρονη έχει γίνει viral στο TikTok αφού μοιράστηκε ένα βίντεο δείχνοντας το ύψος της. Η Maci λέει ότι λαμβάνει κάθε μέρα πάρα πολλά σχόλια (καλά και κακά) καθώς και αντιδράσεις ανεξήγητου μίσους από τον κόσμο κάτω από τις αναρτήσεις της.

@maci.currin The moment I realized interacting with people is terrifying and im just a cringey egirl on the internet #fyp ♬ suara asli - Dezalyr. - Bucin e chia

Ορισμένοι στα social media τη συγκρίνουν με τον Slenderman, τον χαρακτήρα ταινίας τρόμου που απεικονίζεται ως ένα λεπτό, αφύσικα ψηλό ανθρωποειδές. Ενώ άλλοι αμφισβητούν αν είναι καν αληθινή.

Σε ένα κλιπ του TikTok, η Currin ισχυρίστηκε ότι οι άνδρες διστάζουν να τη φιλήσουν δημοσίως λόγω της διαφοράς ύψους. Η ίδια λέει ότι δεν μπορεί να βρει εύκολα ρούχα.

@maci.currin #fyp ♬ original sound - Larry Reid Live

«Ψωνίζω κυρίως από το American Tall, αν και δεν έχουν κανένα μακρύ παντελόνι που να μου ταιριάζει», εξήγησε. «Πρέπει να τα φτιάξω κατά παραγγελία, το οποίο κοστίζει περίπου 250 δολάρια για ένα τζιν. Δεν είμαι φτιαγμένη από χρήματα [έτσι] έχω μόνο δύο ζευγάρια τζιν που μου ταιριάζουν σωστά».

Η Maci αποκάλυψε επίσης ότι μισούσε το γεγονός ότι ήταν ψηλότερη από όλους στο σχολείο, καθώς συχνά γινόταν στόχος για τη μοναδικότητά της. «Πάντα ήμουν ψηλότερη από όλους από το νηπιαγωγείο. Πάντα ήμουν ένα κεφάλι πάνω από όλους. Ήμουν στη δευτέρα δημοτικού και ενώ έπαιζα έξω κάποιος με ρώτησε αν ήμουν μαθήτρια γυμνασίου λόγω του ύψους μου. Εκείνη την εποχή μισούσα το ύψος μου γιατί ήταν το μόνο πράγμα για το οποίο τα παιδιά μπορούσαν να με στοχοποιήσουν» είπε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και Maci κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τα μακρύτερα πόδια του κόσμου, δες ασχολείται με κανένα άθλημα.

@maci.currin How to almost break your ankle #fyp ♬ som original - AV music