Τα πρώτα λόγια του 39χρονου μετά τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τα πρώτα λόγια του 39χρονου μετά τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους (vid)
Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την γυναικοκτονία, που σημειώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Άγρια δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους με θύμα μία 28χρονη κοπέλα, η οποία έπεσε νεκρή από το μαχαίρι του πρώην συντρόφου της. Η γυναικοκτονία έγινε μία ανάσα από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, στο οποίο είχε προσφύγει η νεαρή μαζί με φίλο της, ζητώντας να τη συνοδεύσει περιπολικό στο σπίτι, επειδή φοβόταν επίθεση του πρώην συντρόφου της.

Η γυναίκα βγήκε από το τμήμα και κάλεσε το «100» ζητώντας την παρέμβαση της Άμεσης Δράσης. Ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο, ο δράστης της επιτέθηκε μαχαιρώνοντάς τη στην πλάτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το ΜΕGA, αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 39χρονου στους αστυνομικούς όταν συνελήφθη: «Δεν είμαι καλά, να με πάτε στο ψυχιατρείο», φέρεται να είπε ο 39χρονος.Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στο παρελθόν ο δράστης είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Γνώριμος στις Αρχές ο δράστης

Ο 39χρονος γυναικοκτόνος ήταν γνωστός στις Αρχές, καθώς είχε κατηγορηθεί και για άλλα εγκλήματα. Συγκεκριμένα, το 2020 το 28χρονο θύμα τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό και βιασμό, ενώ στην συνέχεια απέσυρε την μήνυση.

Το 2019 κατηγορήθηκε για σωματικές βλάβες και αντίσταση στις Αρχές, ενώ το 2020 είχε εντοπισθεί και είχε συλληφθεί με μικροποσότητα ναρκωτικών.