Η Σκορδά εξήγησε τι παίζει με Αραούχο και το ταξίδι στην Ρώμη: «Συνηθισμένη είμαι, αυτή τη δουλειά κάνω» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Σκορδά εξήγησε τι παίζει με Αραούχο και το ταξίδι στην Ρώμη: «Συνηθισμένη είμαι, αυτή τη δουλειά κάνω» (vid)
Η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε στον «αέρα» σχετικά με τα δημοσιεύματα περί σχέσης με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο.

Ένα tag που έκανε η Φαίη Σκόρδα στον Σέρχιο Αραούχο σε φωτογραφία της από την Ιταλία, πυροδότησε μια έντονη φημολογία περί σχέσης της με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Όταν η παρουσιάστρια ανάρτησε φωτογραφία της από τη Ρώμη με αναφορά στον ποδοσφαιριστή, δημοσιεύματα άρχισαν να διερωτώνται εάν τρέχει κάτι ανάμεσα τους.

Το πρωί της Δευτέρας (1/4), η Φαίη Σκορδά είπε στον αέρα της εκπομπής της: «Καμιά φορά απορώ αν είναι από άγνοια. Ξεκινάς έτσι και με αναγκάζεις να πω κάτι τώρα. Τι να πω; Τα είπα. Συνηθισμένη είμαι, αυτή τη δουλειά κάνω και με χιούμορ το αντιμετωπίζω, αλλά όταν κάτι το ξεκαθαρίζεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται κάτι, ούτε με ενοχλεί».

«Αυτό έχει να κάνει με μία φίλη μου που είναι σχεδιάστρια μόδας και είχε μια συνεργασία με το συγκεκριμένο ρούχο που ανήκει σε μία συλλογή. Αν ήταν κάτι το οποίο θα ήθελα να επικοινωνήσω, δεν είναι κάτι κακό, θα το επικοινωνούσα».

«Απλώς μου έκανε μεγάλη εντύπωση η έκταση. Κυρίως οι αθλητικογράφοι από ό,τι καταλαβαίνω», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.