Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Πανό αλληλεγγύης στον ρωσικό λαό από τους οπαδούς της ΑΕΚ (vid)

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Πανό αλληλεγγύης στον ρωσικό λαό από τους οπαδούς της ΑΕΚ (vid)
Την μνήμη των θυμάτων από την ένοπλη επίθεση στη Μόσχα τίμησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό στην «ΟPAP Arena».

Φανταστική ατμόσφαιρα σε ακόμα ένα παιχνίδι της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η «OPAP Arena» είναι κατάμεστη (και) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Superleague και κατά την είσοδο των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο οι εξέδρες... κιτρίνισαν.

Μάλιστα, στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ υπάρχει και πανό αλληλεγγύης προς τον ρωσικό λαό, με αφορμή την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση σε αίθουσα συναυλιών στη Μόσχα την περασμένη Παρασκευή, από την οποία τουλάχιστον 143 άτομα, μεταξύ των οποίων και παιδιά, έχασαν τη ζωή τους.

Το πανό απεικονίζει τις σημαίες της Ελλάδας και της Ρωσίας, ένα κερί και την ημερομηνία που πραγματοποιήθηκε το μακελειό στη Μόσχα.

Θυμίζουμε ότι την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος. Ωστόσο, το Κρεμλίνο θεωρεί πως για το μακελειό ευθύνονται ισλαμιστές τρομοκράτες που συνδέονται κατά κάποιον τρόπο με την Ουκρανία ή με συμμάχους της στη Δύση, χωρίς να έχουν παρουσιάσει στοιχεία που να τεκμηριώνουν αυτόν τον ισχυρισμό.

Οι ρωσικές αρχές έχουν προχωρήσει σε 11 συλλήψεις για την τρομοκρατική επίθεση, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων φερόμενων ως δραστών, οι οποίοι έχουν καταγωγή από το Τατζικιστάν.

αεκ