Η Φαίη Σκορδά απάντησε στις φήμες για σχέση με τον Σέρχιο Αραούχο

Επιμέλεια: Newsroom
Η Φαίη Σκορδά απάντησε στις φήμες για σχέση με τον Σέρχιο Αραούχο
Ένα ταξίδι στην Ρώμη και ένα ταγκάρισμα σε ανάρτηση ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει φήμες για ερωτικό ειδύλλιο.

Μια φήμη είχε κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες, που ήθελε την Φαίη Σκορδά να έχει σχέση με τον Σέρχιο Αραούχο.

Η ίδια απάντησε σχετικά με τις φήμες των τελευταίων ημερών, που την ήθελαν να έχει σχέση με τον παίκτη της ΑΕΚ και ξεκαθάρισε τι ακριβώς συνέβη.

Πώς ξεκίνησαν οι φήμες

Η παρουσιάστρια έκανε ένα ταξίδι στην Ρώμη, από όπου το βράδυ της περασμένης Παρασκευής δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία έκανε tag εταιρεία ρούχων, αλλά και τον Σέρχιο Αραούχο.

Αυτό, όπως φάνηκε, ήταν αρκετό ώστε να υπάρξουν φήμες πως είναι σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα πως είναι μαζί στην Ρώμη.

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με μια ανάρτησή της στο Instagram τονίζοντας πως δεν γνωρίζει προσωπικά τον ποδοσφαιριστή.

«Επειδή μου έχουν τηλεφωνήσει όλοι οι δημοσιογράφοι από Αθήνα, με πολλή πολλή αγάπη, επειδή είμαι ερωτευμένη στη Ρώμη με έναν ποδοσφαιριστή, να σας πω ότι το ρούχο που φορούσα χθες, της φίλης μου, της Στεφανίας Βαιδάνη, που κάθε φορά που πάω ταξίδια μου δίνει ρούχα και φοράω, είναι από τη συλλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο», σημείωσε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά σε βίντεό της στα social media.

«Αλλά χαίρομαι πολύ που θέλετε να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Καλή μας όρεξη», πρόσθεσε, η παρουσιάστρια.

Η σειρά ρούχων του Σέρχιο Αραούχο

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως ο Σέρχιο Αραούχο κυκλοφόρησε μια νέα σειρά ρούχων που φέρουν το όνομά του και τα οποία δημιούργησε η σχεδιάστρια Στεφανία Βαϊδάνη.

Μάλιστα, ο επιθετικός της ΑΕΚ είχε αναρτήσει στα social media του τη νέα κολεξιόν και για μοντέλα είχε τους συμπαίκτες του.