Ανησυχία στους δρόμους της Νέας Υόρκης: Γυναίκες καταγγέλλουν ότι δέχονται γροθιές από άγνωστο άνδρα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ανησυχία στους δρόμους της Νέας Υόρκης: Γυναίκες καταγγέλλουν ότι δέχονται γροθιές από άγνωστο άνδρα (vid)
Συναγερμός έχει σημάνει στη Νέα Υόρκη μετά τις καταγγελίες γυναικών ότι κάποιος άγνωστος τους επιτίθεται καθώς προχωρούν στον δρόμο.

Μεγάλη αναστάτωση έχουν προκαλέσει στη Νέα Υόρκη οι επιθέσεις κατά γυναικών. Συγκεκριμένες υπάρχουν πολλές καταγγελίες ότι άγνωστος άνδρας γρονθοκοπά γυναίκες καθώς περπατούν.

Μάλιστα, ένας χρήστης του Twitter ανέβασε τέσσερις διαφορετικές γυναίκες που δέχθηκαν επίθεση με τον ίδιο τρόπο στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Ανάμεσα στα θύματα και μια influencer, η Halley Kate, η οποία δέχθηκε άγρια επίθεση με μπουνιές. «Παιδιά, κυριολεκτικά περπατούσα και ένας άνδρας ήρθε και με γρονθοκόπησε ξαφνικά στο πρόσωπο», ανέφερε στο TikTok.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, κοιτούσε ένα mail στο κινητό της, όταν ο άγνωστος άνδρας την γρονθοκόπησε. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε ένα άλλο θύμα, με το όνομα Mikayla.

Επίθεση έχει δεχθεί και η stand up κωμικός Sarah Harvard, η οποία ανέφερε στο Instagram: «Δεν πήγα στην αστυνομία διότι θεώρησα ότι ήταν μεμονωμένο περιστατικό. Αλλά τώρα που μαθαίνω ότι υπάρχουν κι άλλα θέματα θα το καταγγείλω».

Όλες οι επιθέσεις έχουν γίνει στο κέντρο του Μανχάταν, με την αστυνομία της περιοχής να αναζητά τον δράστη.