Πνίγεσαι από το άγχος στη δουλειά; Υπάρχει τρόπος να το αντιμετωπίσεις

Επιμέλεια: Newsroom
Πνίγεσαι από το άγχος στη δουλειά; Υπάρχει τρόπος να το αντιμετωπίσεις
Όταν το άγχος κυριαρχεί στη ζωή σου και οι υποχρεώσεις στη δουλειά «τρέχουν», υπάρχει τρόπος να το διαχειριστείς, αν όχι να το κλείσεις στο συρτάρι του γραφείου σου.

Ας είμαστε ειλικρινείς: ζώντας σε μια κοινωνία που οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι γρήγοροι και έντονοι κι όλοι προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και να συμβαδίσουμε με αυτούς, το να έχεις άγχος είναι φυσικό και επόμενο. Το χειρότερο, όμως, δεν είναι αυτό, αλλά όταν το άγχος εμφανίζεται στη δουλειά - σαν άλλος απρόσκλητος επισκέπτης - και σε μπλοκάρει από το να είσαι παραγωγική και να φέρνεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου.

Τα συμπτώματα είναι γνωστά και - αν όχι όλες - οι περισσότερες τα έχουμε βιώσει: ταχυκαρδία, έλλειψη συγκέντρωσης και καταιγισμός αρνητικών σκέψεων. Οι αγχώδεις διαταραχές είναι συχνό φαινόμενο και δυστυχώς επηρεάζουν στην απόδοσή μας στη δουλειά. Ωστόσο, υπάρχει λύση. Ακολουθώντας τον παρακάτω οδηγό, θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις κρίσεις άγχους και να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και την εσωτερική γαλήνη σου, ό,τι κι αν συμβαίνει στον εργασιακό χώρο.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ