Έξαλλος ο Νίκος Ευαγγελάτος με νεαρούς που καταδίωκαν λύκο σε επαρχιακό δρόμο της Ελλάδας: «Τόση μαγκιά και αντρίλα» (vid)

Έξαλλος ο Νίκος Ευαγγελάτος με νεαρούς που καταδίωκαν λύκο σε επαρχιακό δρόμο της Ελλάδας: «Τόση μαγκιά και αντρίλα» (vid)
Το οδυνηρό βίντεο δείχνει το πανικόβλητο ζώο να προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεφύγει, ενώ οι διώκτες του, μέσα από το όχημα, γελούν, κορνάρουν και φωνάζουν.

Μεγάλη οργή έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο απεικονίζει μια ομάδα νεαρών ατόμων σε ένα αυτοκίνητο να κυνηγούν έναν τρομοκρατημένο λύκο σε επαρχιακό δρόμο.

Τα άτομα που βρίσκονται στο αυτοκίνητο σημειώνουν επίσης ότι ο λύκος φαίνεται εξαντλημένος, σχολιάζοντας πως «βγάζει σάλια». Το βίντεο εξαπλώθηκε ταχύτατα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας την καταδίκη των θεατών σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, η ακριβής τοποθεσία και η ώρα του περιστατικού παραμένουν άγνωστες.

Το περιστατικό αυτό έχει πυροδοτήσει θύελλα επικρίσεων, αναδεικνύοντας τη σκληρή και ανάλγητη συμπεριφορά απέναντι στην άγρια ζωή. Αποτελεί μια ζοφερή υπενθύμιση της ανάγκης για αυστηρότερους νόμους για την προστασία της άγριας ζωής και της σημασίας της εκπαίδευσης του κοινού σχετικά με τον σεβασμό και τη συμπόνια που οφείλονται σε όλα τα ζωντανά πλάσματα. Το βίντεο δεν παρουσιάζει μόνο την απάνθρωπη μεταχείριση ενός ζώου που βρίσκεται σε κίνδυνο, αλλά ρίχνει επίσης τα φώτα της δημοσιότητας στη σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης, όπου η ψυχαγωγία αντλείται από τον πόνο των άλλων.