Κίνα: Τουρίστες πλακώθηκαν στο ξύλο σε υψόμετρο 4.680 μέτρων για μια selfie (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κίνα: Τουρίστες πλακώθηκαν στο ξύλο σε υψόμετρο 4.680 μέτρων για μια selfie (vid)
Τουρίστες στην Κίνα έστησαν καβγά και αντάλλαξαν χτυπήματα, σε υψόμετρο 4.680 μέτρων, για το ποιος θα βγάλει την καλύτερη selfie.

Σε μια εκπληκτική επίδειξη αδιαφορίας για την ασφάλεια και την ευπρέπεια, μια ομάδα τουριστών στο βουνό Jade Dragon της Κίνας κλιμάκωσε την προσπάθειά της για την τέλεια selfie σε έναν κανονικό καβγά.

Καταγεγραμμένοι σε συγκλονιστικά πλάνα που έκτοτε κυκλοφόρησαν ευρέως, οι ενήλικες φαίνονται να σπρώχνουν και να ρίχνουν μπουνιές μέσα σε ένα πλήθος θεατών, που όλοι διεκδικούν την καλύτερη θέση για να απαθανατίσουν τη στιγμή τους με φόντο το εκπληκτικό σκηνικό. Παρά την επισφάλεια της θέσης τους, σε μια πλατφόρμα ψηλά πάνω από το έδαφος, οι τουρίστες έδειχναν να αδιαφορούν για τον πιθανό κίνδυνο των πράξεών τους, τόσο για τους ίδιους όσο και για τους άλλους γύρω τους.

Η μάχη ξέσπασε παρά τις κρύες συνθήκες, με δεκάδες τουρίστες, εξοπλισμένοι με ομπρέλες και αδιάβροχα, να προσπαθούν αρχικά να περάσουν ειρηνικά μέσα από το πλήθος για να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο σημείο για selfie. Ωστόσο, η υπομονή εξαντλήθηκε και οι εντάσεις κλιμακώθηκαν γρήγορα, οδηγώντας στη σωματική συμπλοκή.

Το επεισόδιο σταμάτησε μόνο, όταν στο σημείο έφτασαν security, με την αστυνομία να ανακοινώνει στη συνέχεια, ότι οι δύο εμπλεκόμενες παρέες είχαν συμφιλιωθεί.