Εμφανίστηκε θήκη που δείχνει για πρώτη φορά το πλήκτρο Capture των iPhone 16 Pro (εικόνα)

Εμφανίστηκε θήκη που δείχνει για πρώτη φορά το πλήκτρο Capture των iPhone 16 Pro (εικόνα)
Δείτε πως θα είναι το νέο πλήκτρο που έρχεται στα φετινά iPhone.

Τα iPhone 16 θα παρουσιάσουν -σύμφωνα με όλες τις φήμες- ένα νέο πλήκτρο στις πιο ακριβές εκδόσεις τους. Ο λόγος για το Capture Button, το οποίο θα προσθέτει έξτρα λειτουργίες στα χέρια των χρηστών.

Το πως θα είναι περίπου το πλήκτρο αυτό παρουσιάστηκε σε μια νέα θήκη που έφτασε στα χέρια του Sonny Dickson και ο οποίος την ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο X/Twitter.

Όπως φαίνεται, θα βρίσκεται στα δεξιά του τηλεφώνου, κάτω από το πλήκτρο ενεργοποίησης.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως ενώ το κλασικό πλήκτρο είναι καλυμμένο από την θήκη αυτή, το κομμάτι του Capture Button είναι ελεύθερο, αφήνοντας πολλές φήμες να δημιουργούνται (όπως πχ. ότι θα φέρει αισθητήρες που θα πρέπει να έρχονται σε επαφή με το ανθρώπινο δέρμα).

Οι φήμες για το Capture Button άρχισαν πριν από μερικές ημέρες και φαίνεται πως το νέο αυτό πλήκτρο θα τοποθετηθεί στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max για να προσθέσει κάποια shortcuts στα χέρια των χρηστών.

Θα μπορεί πχ. κανείς να τραβάει από εκεί φωτογραφίες (όπως σε μια τυπική κάμερα), να ρυθμίζει με μισό πάτημα την εστίαση και θα έχει και άλλες παρόμοιες χρήσεις.