Bad Boys 4: Τα «Κακά Παιδιά» επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Bad Boys 4: Τα «Κακά Παιδιά» επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη (vid)
Το αστυνομικό δίδυμο που έχει αγαπηθεί από όλο τον κόσμο επιστρέφει σε νέες περιπέτειες.

Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του δυναμικού διδύμου, Will Smith και Martin Lawrence, στο τελευταίο μέρος του έπους «Bad Boys», με τον εύστοχο τίτλο «Bad Boys: Ride or Die». Η αποκάλυψη όχι μόνο έδωσε στους θαυμαστές μια γεύση από τη δράση και το χιούμορ που περιμένουν, αλλά ανακοίνωσε και επίσημα τον τίτλο που σηματοδοτεί μια περιπέτεια για όλους τους αγαπημένους μας χαρακτήρες.

Το «Bad Boys: Ride or Die» βρίσκεται τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα του «Bad Boys 3», με το κοινό και τους χαρακτήρες να αποκαλούν το τελευταίο κεφάλαιο «Bad Boys 4». Ο χαρακτήρας του Will Smith, Mike Lowrey, συνεχίζει να ανταποκρίνεται στη φήμη του ως badass, ενώ ο Marcus Burnett του Martin Lawrence φαίνεται να παλεύει με κάτι περισσότερο από τους συνήθεις υπόπτους, υπονοώντας προβλήματα με την κοιλιά που προσθέτουν μια κωμική πινελιά στην περσόνα του σκληρού τύπου.

Η πλοκή πυκνώνει με τον χαρακτήρα του Joe Pantoliano, τον λοχαγό Conrad Howard, να βρίσκεται σε μια επισφαλή κατάσταση, είτε είναι νεκρός είτε κατηγορείται άδικα για μια σειρά από εγκλήματα που δεν διέπραξε. Αυτή η δύσκολη θέση δεν απαιτεί τίποτα λιγότερο από την εμπειρία των "Bad Boys" για να καθαρίσει το όνομά του και να ξεπεράσει το χάος που ξετυλίγεται.

Υπό την καθοδήγηση του σκηνοθετικού διδύμου Adil & Bilall και σε σενάριο του Chris Bremner, το «Bad Boys: Ride or Die» υπόσχεται να προσφέρει τη συναρπαστική δράση και την χαρακτηριστική συντροφικότητα που έχουν αγαπήσει οι οπαδοί της σειράς. Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει μια ομάδα με επικεφαλής τον πρωταγωνιστή Will Smith, μαζί με τους Jerry Bruckheimer, Chad Oman και Doug Belgrad, ενώ την εκτελεστική παραγωγή έχουν αναλάβει οι Martin Lawrence, Barry Waldman, Mike Stenson, James Lassiter, Jon Mone και Chris Bremner.

Καθώς αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τις 7 Ιουνίου, οι οπαδοί σε όλο τον κόσμο ετοιμάζονται για αυτό που υπόσχεται να είναι μια αξέχαστη προσθήκη στην κληρονομιά των «Bad Boys».