Το demo του Stellar Blade έρχεται στο PS5 στις 29 Μαρτίου (vid)

Το demo του Stellar Blade έρχεται στο PS5 στις 29 Μαρτίου (vid)
Ένα demo για το Stellar Blade του PS5 καταφθάνει σύντομα.

Το Stellar Blade είναι ένα νέο sci-fi action adventure videogame που έρχεται στο PS5 στις 26 Απριλίου και οι κάτοχοι του νεότερου PlayStation θα μπορέσουν να πάρουν σύντομα μια πρώτη γεύση.

Η Sony Interactive Entertainment και η ομάδα ανάπτυξης Shift Up ανακοίνωσαν πως στις 29 Μαρτίου έρχεται ένα demo στο PlayStation Store.

Σε αυτό, οι παίκτες θα μπορέσουν να γνωρίσουν τα πρώτα λεπτά της περιπέτειας με την πρωταγωνίστρια Eve να καταφθάνει στην Γη για να την απελευθερώσει από τις δυνάμεις των Naytiba.

Το demo θα οδηγεί τους ενδιαφερόμενους μέχρι και το πρώτο boss fight και σε αυτή τη διάρκεια της δράσης θα τους μαθαίνει τους μηχανισμούς της μάχης, το gameplay και τα συστήματα αναβάθμισης εξοπλισμού της ηρωίδας.

Τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα στην πόλη Eidos 7 και όσοι ολοκληρώσουν το demo θα πάρουν και ένα «δωράκι».

Το Stellar Blade προσφέρει δράση στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ και το DualSense θα μεταφέρει κάθε χτύπημα με την παραμικρή λεπτομέρεια στα χέρια του παίκτη.

Το save από το demo θα μπορεί να μεταφερθεί, τέλος, στην πλήρη έκδοση του παιχνιδιού και οι παίκτες θα μπορούν να συνεχίσουν από το τελευταίο checkpoint.

Το demo του Stellar Blade θα γίνει διαθέσιμο και στην Ελλάδα από το απόγευμα της 29ης Μαρτίου.