Ο NIVO μίλησε για το σκηνικό με τον ΠΑΟΚτζή στην Καβάλα: «Δεν είμαι από τους καλλιτέχνες που λένε ότι υποστηρίζουν μόνο Εθνική Ελλάδος» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο NIVO μίλησε για το σκηνικό με τον ΠΑΟΚτζή στην Καβάλα: «Δεν είμαι από τους καλλιτέχνες που λένε ότι υποστηρίζουν μόνο Εθνική Ελλάδος» (vid)
Ο Νίκος Βουρλιώτης κάθισε στον καναπέ του «ΗΛεΙΑ ΡΙΧΤΟ» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο σκηνικό με τον ΠΑΟΚτζη στην Καβάλα.

Ο Νίκος Βουρλιώτης αναφέρθηκε στην έντονη λογομαχία που είχε πριν αρκετά χρόνια με έναν ΠΑΟΚτζη σε beach bar της Καβάλας στην εκπομπή «ΗΛεΙΑ ΡΙΧΤΟ».

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Ήμασταν σε ένα live στην Καβάλα και κάποια στιγμή, στο πικ της βραδιάς, όταν είχε έρθει όλη η παραλία στο κλαμπ, συνέβη αυτό. Είχα έναν τύπο μπροστά - μπροστά που φώναζε συνέχεια: "Μόνο ΠΑΟΚ". Στην αρχή δεν του έδινα σημασία. Κάποια στιγμή, όμως, άρχισε να γίνεται τρομερά πιεστικός και ερειστικός. Δηλαδή, ήταν ένα στάδιο πριν ανέβει στη σκηνή. Εκεί γυρνάω και του λέω: "Αδερφε άκου, είστε 2000 κόσμος εδώ; Και όλοι ΠΑΟΚ να είστε, εγώ είμαι άλλος" και από κάτω γίνεται πόλεμος».

«Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό το γεγονός από μόνο του δεν είναι τίποτα. Όταν ανεβαίνει στο Youtube και έχει από κάτω 12.500 σχόλια... Ένα ασήμαντο γεγονός έφτασε να είναι talk of the town χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος» σημείωσε στην συνέχει ο NIVO.

Επίσης, ο ράπερ συμπλήρωσε: «Εγώ είχα πει από την αρχή ότι δεν θα έλεγα κάτι άλλο από την πραγματικότητα, ούτε είμαι από αυτούς τους καλλιτέχνες που τους ρωτάς τι ομάδα είσαι και λένε¨ "Εθνική Ελλάδος" ».