Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε στα Ιωάννινα: Το τελετουργικό που προβληματίζει τους ιατροδικαστές

Επιμέλεια: Newsroom
Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε στα Ιωάννινα: Το τελετουργικό που προβληματίζει τους ιατροδικαστές
Σε αυτοκτονία παραπέμπουν σύμφωνα με τον ιατροδικαστή τα πρώτα ευρήματα στη σορό που βρέθηκε μέσα σε σακούλα απορριμμάτων στο δασάκι Φρόντζου στα Ιωάννινα.

Συνεχίζεται το θρίλερ που αποκαλύφθηκε το πρωί της Παρασκευής (22/3) στα Ιωάννινα, όταν το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε τυλιγμένο μέσα σε μαύρες σακούλες απορριμμάτων στο δασάκι Φρόντζου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αρχές έχουν βρει σημείωμα τους θύματος και όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία. Όπως έγινε γνωστό, το μακάβριο εύρημα εντόπισε ένας ηλικιωμένος που έκανε βόλτα στον λόφο και ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία. Το θύμα ήταν τυλιγμένο με δυο σακούλες, μια στα κάτω άκρα και μια από τη μέση και πάνω με τον κορμό του να είναι εκτεθειμένος.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή και την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, η πρώτη εικόνα από την εξέταση της σορού δείχνει αυτοκτονία. Όπως σημειώνουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, έχει βρεθεί σημείωμα του θύματος, με τις αρχές να θεωρούν πως πρώτα έβαλε τις σακούλες και μετά αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Το θύμα είχε παρελθόν με ψυχιατρικό υπόβαθρο.

Στο σημείο παραμένουν αστυνομικοί της Ασφάλειας και πραγματοποιούν έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.