Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Ξανθόπουλου μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Επιμέλεια: Newsroom
Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Ξανθόπουλου μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ο τραγουδιστής, λίγες ημέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, έγραψε το πρώτο του μήνυμα στα social media.

O Γιάννης Ξανθόπουλος, που ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 19χρονο, πριν από λίγες ημέρες, έκανε σήμερα (20/3) την πρώτη του ανάρτηση μετά το τραγικό γεγονός στην οποία αναφέρεται σ' αυτό.

Εξέφρασε τα συλλυπητήριά του και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τα δευτερόλεπτα της σύγκρουσης, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 19χρόνος και να τραυματιστεί άλλος ένας.

Ξαφνικά ένα γκρι όχημα βγήκε από οδό κάθετη στη Δεκελείας. Δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίστηκε το αυτοκίνητο του τραγουδιστή. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την ώρα που ο Γιάννης Ξανθόπουλος προσπέρασε το γκρι όχημα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Ερώτημα παραμένει αν η προσπέραση έγινε για να αποφευχθεί η σύγκρουση με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο .

Από το αντίθετο ρεύμα ήρθε το λευκό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο 19χρονοι. Οι δύο νεαροί πήγαιναν στην εργασία τους. Ο Γιάννης Ξανθόπουλος λόγω του επικίνδυνου ελιγμού φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο και έστριψε απότομα δεξιά, σε μια προσπάθεια να τους αποφύγει.

H ανάρτησή του

«Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία. Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό. Επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι. Λυπάμαι πάρα πολύ... Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, θα προσεύχομαι για εκείνον. Δύναμη και υγεία στο παιδί που επέζησε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα αγάπης και στήριξης!! Μου δίνετε πολύ δύναμη».

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος έγινε για πρώτη φορά γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Rising Star το 2017, όπου αναδείχθηκε νικητής σε ηλικία μόλις 16 ετών. Έκτοτε έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Έλλη Κοκκίνου, κερδίζοντας σημαντική θέση στις καρδιές των θαυμαστών του.