Γεωργιάδου για Λάνθιμο: «Σκηνοθέτησε το "Τώρα Μου Μιλάει" αλλά δεν έβαλε το όνομά του, είχε γράψει "σκηνοθεσία νούμερο 3"» (vid)

Γεωργιάδου για Λάνθιμο: «Σκηνοθέτησε το "Τώρα Μου Μιλάει" αλλά δεν έβαλε το όνομά του, είχε γράψει "σκηνοθεσία νούμερο 3"» (vid)
Η ίδια αναφέρθηκε στο βίντεο κλιπ ενός τραγουδιού αποκαλύπτοντας ότι το σκηνοθέτης ο Γιώργος Λάνθιμος.

Η Στέλλα Γεωργιάδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2night show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ζωή της, στο τραγούδι αλλά και στον Γιώργο Λάνθιμο.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως εκείνος σκηνοθέτησε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Τώρα μου μιλάει» αλλά δεν έβαλε ποτέ το όνομά του.

«Συνεργάστηκα με τον Γιώργο Λάνθιμο στο Τώρα Μου Μιλάει αλλά δεν έβαζε το όνομά του τότε. Είχε γράψει: σκηνοθεσία νούμερο 3. Ήταν το τρίτο και τελευταίο βίντεο κλιπ νομίζω που έκανε. Είχαν γίνει όλα πολύ γρήγορα σε ένα green box, αναρωτιόμουν πώς θα έβγαινε το αποτέλεσμα. Ακόμα και σήμερα όμως φαίνεται πολύ φρέσκο», ανέφερε.

«Το 2011 τα παράτησα όλα και έφυγα από την Ελλάδα. Αυτό ξεκίνησε λίγα χρόνια πριν που έβλεπα ότι τα πράγματα με τη δουλειά δεν πήγαιναν πολύ καλά, είχα ένα προαίσθημα. Το συζητούσα με τον αδελφό μου και μου πρότεινε να πάω στην Κύπρο για να χτίσουμε αυτή τη φάρμα», ανέφερε αρχικά η Στέλλα Γεωργιάδου.

«Έρχονται σχολεία, γκρουπ από όλο τον κόσμο, γίνονται γάμοι. Έρχονται οι επισκέπτες και τους δείχνουμε την αγάπη για τα γαϊδουράκια. Όταν έχω τις μαύρες μου, κάνουμε τις καλύτερες αγκαλιές», τονίζει η τραγουδίστρια.

«Εγώ δεν φοβάμαι κανένα τέλος, είναι μία πρόκληση για μένα. Η ψυχοθεραπεία μου ήταν η πολλή δουλειά. Τα τελευταία χρόνια σπούδασα ελληνική φιλολογία στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, βρήκα την ευκαιρία να κάνω πολλά ταξίδια και αποφάσισα να επιστρέψω και δισκογραφικά», συμπλήρωσε.

«Αν μου ερχόταν μία πολύ καλή πρόταση, θα το σκεφτόμουν σοβαρά να επιστρέψω. Μου λείπει αυτή η λάμψη. Η τελευταία μου μεγάλη συνεργασία, αν δεν κάνω λάθος, ήταν στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη με τον Βασίλη Καρρά και την Άντζελα Δημητρίου», είπε μεταξύ άλλων.