Ο Αλέξης Παππάς για Φάνη και Χρύσα στο Survivor: «Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια, θεωρώ ότι είναι μαζί» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Αλέξης Παππάς για Φάνη και Χρύσα στο Survivor: «Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια, θεωρώ ότι είναι μαζί» (vid)
Χαμός επικρατεί στο Survivor ανάμεσα στους παίκτες.

Ο Αλέξης Παππάς θεωρεί πως υπάρχει ζευγάρι στο Survivor και το έχει πει και άλλες φορές. Συγκεκριμένα, πιστεύει πως είναι ζευγάρι ο Φάνης με την Χρύσα.

«Μου κίνησε πολύ έντονα το ενδιαφέρον με γέμισε απορίες. Η απάντησή τους δεν ήταν καθόλου συγκεκριμένη. Γέννησε υποψίες ότι κάτι άλλο συμβαίνει εκεί... Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Θεωρώ ότι ο Φάνης και η Χρύσα είναι μαζί. Τώρα τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω. Αυτή είναι η δικιά μου πεποίθηση», είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Survivor.

Χρύσα για την Ασημίνα: «Είναι ό,τι πιο ανώριμο έχω γνωρίσει στη ζωή μου»

Ωστόσο και η Ασημίνα άφησε αιχμές κατά του Φάνη Μπολέτση, κατηγορώντας τον για στημένα ματσαρίσματα σε σχέση με τη Χρύσα.

Αυτό ενόχλησε ιδιαίτερα την παίκτρια και ανέφερε: «Χθες υποψήφιος στο συμβούλιο βγήκε ο Ρικουνάκης. Το περίμενα, δεν θα πω ότι άργησε αλλά εμένα με ενοχλεί να είναι ένας παίκτης εδώ και να μη «διαβάζει» την πίστα. Είσαι έναν μήνα εδώ, έχεις μία δουλειά, καν’ το σωστά».

«Για μένα δεν ήταν καθόλου άδικη η ψηφοφορία. Δεν είπαμε να φέρεις σώνει και ντε τον πόντο αλλά μην κάνεις λάθη ακόμη και στα σημαιάκια», τόνισε.

«Χθες η Ασημίνα πήρε τον λόγο στον Συμβούλιο μόνη της για να πει ουσιαστικά ότι ο Φάνης με ευνοούσε στα ματσαρίσματα, όταν ήταν στην Κόκκινη ομάδα. Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση σε αυτό, πάει να βγάλει κάτι άλλο προς τα έξω. Με ό,τι στάλα ωριμότητας της έχει μείνει στα 24 της, γιατί πραγματικά είναι ό,τι πιο ανώριμο έχω γνωρίσει στη ζωή μου, πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχουμε φυτρώσει, έχουμε αφήσει πίσω μας μια οικογένεια. Είναι απαράδεκτο να πετάει τέτοια υπονοούμενα απλώς για να βγάλει ίντριγκα και να δικαιολογήσει τα απαίσια ματσαρίσματά της», σχολίασε.