Ειδικός σε θέματα υγιεινής αποκαλύπτει τι πρέπει να αποφύγεις στον πρωινό μπουφέ ξενοδοχείου

Επιμέλεια: Newsroom
Ειδικός σε θέματα υγιεινής αποκαλύπτει τι πρέπει να αποφύγεις στον πρωινό μπουφέ ξενοδοχείου
Μαθήματα υγιεινής από έναν ειδικό, ο οποίος αποκάλυψε ποιες τροφές πρέπει να αποφεύγουμε στο πρωινό μενού ενός ξενοδοχείου.

Ο πρωινός μπουφές στα ξενοδοχεία είναι σίγουρα δελεαστικός. Ωστόσο, ένας ειδικός σε θέματα υγιεινής αποκάλυψε τι πρέπει να αποφεύγουν να τρώνε οι επισκέπτες των ξενοδοχείων.

Ο Mashed μίλησε με τον μικροβολόγο Jay Tetro, ο οποίος συμβούλεψε τους επισκέπτες ποιες τροφές που περιλαμβάνονται στα πρωινά μενού των ξενοδοχείων είναι επικίνδυνες για δηλητηρίαση.

Πολλοί θα περίμεναν ότι οι τηγανίτες, τα δημητριακά και οι ομελέτες είναι ψηλά στη λίστα, ωστόσο ο μικροβιολόγος τόνισε οι επισκέπτες των ξενοδοχείων θα πρέπει να αποφεύγουν ένα πράγμα: τα καρυκεύματα.

mm

«Αν είναι απλά ανοιχτά και υπάρχουν κουτάλια, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, οι άνθρωποι να έχουν βάλει μέσα τα χέρια τους. Και γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο καλά πλένουν οι άνθρωποι τα χέρια τους. Υπάρχει ο κίνδυνος μόλυνσης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος βγαίνει και δίνει συμβουλές για πράγματα που πρέπει να αποφεύγει ο κόσμος στα ξενοδοχεία. Σε ένα βίντεο στα social media μια γυναίκα είχε συμβουλέψει τους ανθρώπους να αποφεύγουν στα ξενοδοχεία, το σαμπουάν και το αφρόλουτρο.

«Μην τα χρησιμοποιείς ποτέ. Δεν είναι ασφαλή», είπε, εξηγώντας ότι είναι πολύ εύκολο κάποιος να ρίξει μέσα οποιαδήποτε ουσία. «Μπορούν να ρίξουν βαφή μαλλιών, ακόμα και χλωρίνη. Μην τα χρησιμοποιείτε ποτέ», τόνισε.