Βίντεο ντοκουμέντο από τον προπηλακισμό δασκάλου στη Λάρισα: Κατηγορείται για ξυλοδαρμό παιδιού

Επιμέλεια: Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο από τον προπηλακισμό δασκάλου στη Λάρισα: Κατηγορείται για ξυλοδαρμό παιδιού
Στη επιφάνεια έρχεται ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την Λάρισα, με τον δάσκαλο που φέρεται να κακοποίησε μαθητή, ενώ προσέγγισε και το σπίτι της οικογένειας του παιδιού.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τον προπηλακισμό δασκάλου στη Λάρισα φέρνει στην επιφάνεια η εκπομπή «Επί Τόπου» του OPEN. Ο δάσκαλος κατηγορείται για άγριο ξυλοδαρμό μικρού παιδιού.

Στο βίντεο οι γονείς ζητούν τον λόγο από τον δάσκαλο, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες. Ωστόσο, οι φωτογραφίες από το σώμα του μικρού παιδιού σοκάρουν.

Μάλιστα, ο δάσκαλος προσέγγισε το σπίτι της οικογένειας του παιδιού με τη μητέρα να ισχυρίζεται ότι το έκανε για να τους δωροδοκήσει προκειμένου να μην πάρει έκταση το θέμα.

Γ: Εσύ είσαι που χτυπάς παιδάκια;

Δ: Όχι βέβαια.

Γ: Τι έκανες; Τι έκανες στο παιδάκι; Το χτύπησες ναι ή όχι;

Δ: Στον σταυρό μου σας λέω.

Γ: Και γιατί ήρθατε εδώ, να μας δώσετε 1000 ευρώ; Μη φύγει, την αστυνομία! Χτυπάς παιδάκια στο σχολείο.

Δ: Όχι βέβαια!

Γ: Ο δάσκαλός μας, το υπόδειγμά μας! Ντροπή σου. Δεν φεύγεις από εδώ. Θα φας πολύ ξύλο. Χτύπησε παιδί στο σχολείο μας. Τα παιδιά μας θα πάνε εκεί αύριο.

Η εκπομπή επικοινώνησε με τον δάσκαλο, ο οποίος αρνήθηκε όσα του καταλογίζουν οι γονείς, ενώ ανέφερε ότι έχει μηνύσει την μητέρα του παιδιού. «Βεβαίως. Πως δεν έφαγα ξύλο... Είναι κατηγορούμενη η κυρία αυτή».

Ο δικηγόρος της οικογένειας επικαλέστηκε την ιατροδικαστική έκθεση που κάνει λόγο για βάναυσα χτυπήματα στο παιδί, αλλά και το βίντεο το οποίο υπάρχει στο διαδίκτυο, στο οποίο ο δάσκαλος φέρεται να πηγαίνει στο σπίτι της μητέρας για να την δωροδοκήσει.