Φρικιαστικό έγλημα: Σκότωσε τον 5χρονο γιο της και τον έκρυβε σε βαλίτσα επειδή πίστευε ότι ήταν δαιμονισμένος (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Φρικιαστικό έγλημα: Σκότωσε τον 5χρονο γιο της και τον έκρυβε σε βαλίτσα επειδή πίστευε ότι ήταν δαιμονισμένος (vid)
Μια σοκαριστική υπόθεση έρχεται στην επιφάνεια με μια μητέρα να σκοτώνει τον 5χρονο γιο της καθώς θεωρούσε ότι ήταν δαιμονισμένος.

Σοκάρει η υπόθεση που βλέπει το φως της δημοσιότητας στην Ιντιάνα των ΗΠΑ. Μια μητέρα σκότωσε τον 5χρονο γιο της και έκρυψε το πτώμα σε μια βαλίτσα. Θεωρούσε ότι το παιδί ήταν δαιμονισμένο και πως χρειαζόταν εξορκισμό.

Η DeJuane Anderson δύο χρόνια μετά το φρικιαστικό έγκλημα που έκανε συνελήφθη από την αστυνομία της Ιντιάνα που κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση.

«Είναι ακόμα μια σκοτεινή μέρα, αλλά είμαστε πολύ, πολύ ευχαριστημένοι και χαρούμενοι που έχουμε στα χέρια μας τους δράστες σε αυτήν την τραγική υπόθεση δολοφονίας, ώστε η έρευνα να προχωρήσει», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Stephen Wheeles, σύμφωνα με το Fox 5 Vegas.

Η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό από τον Απρίλιο του 2022, προκειμένου να λύσει τον γρίφο της υπόθεσης. Η μητέρα κρατείται σε φυλακή της Καλιφόρνια καθώς αναμένει την έκδοσή της στην Ιντιάνα.

Η Anderson σκότωσε τον γιο της στο σπίτι της στην περιοχή Λούισβιλ και βοηθήθηκε από μια άλλη γυναίκα για να απαλλαγεί από το σώμα του στην «πολύ δασώδη περιοχή» της αγροτικής κομητείας της Ουάσιγκτον.

Το πτώμα του 5χρονου αγοριού βρέθηκε σε μια βαλίτσα με έντονα χρώματα με γραμμένο το «Welcome to Fabulous Las Vegas Nevada» από έναν κυνηγό μανιταριών στις 16 Απριλίου 2022. Οι ερευνητές χρειάστηκαν σχεδόν έξι μήνες για να αναγνωρίσουν το αγόρι. Η αστυνομία είπε ότι βρέθηκε καθαρός και ντυμένος και πως ήταν ήδη νεκρός όταν τον έβαλαν στη βαλίτσα.

Πριν από την δολοφονία του αγοριού, η Anderson είχε κάνει μια σειρά από αναρτήσεις στο Facebook κατηγορώντας τον γιο της ότι είναι δαιμονισμένος και χρειαζόταν εξορκισμό.