Netflix: Tο Black Mirror επιστρέφει για την 7η σεζόν του

Newsroom
Netflix: Tο Black Mirror επιστρέφει για την 7η σεζόν του
Το «Black Mirror» επιστρέφει στο Netflix για την 7η σεζόν του το 2025.

Το Black Mirror επιστρέφει στο USS Callister, το σκηνικό ενός από τα πιο αξιόλογα επεισόδια του. Το Netflix επιβεβαίωσε σήμερα την 7η σεζόν της σειράς των Charlie Brooker και Annabel Jones και παρέδωσε ένα teaser που θα ενθουσιάσει τους θαυμαστές.

«Το USS Callister θα επιστρέψει... Ο Robert Daly είναι νεκρός, αλλά για το πλήρωμα του USS Callister, τα προβλήματά τους μόλις αρχίζουν», ανέφερε το tease, το οποίο αποκαλύφθηκε στην εκδήλωση του Netflix See What's Next Event στο Λονδίνο.

Το USS Callister ήταν το πρώτο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν του Black Mirror -της δεύτερης στο Netflix- με πρωταγωνιστές τους Jesse Plemons, Cristin Milioti, Jimmi Simpson και Michaela Coel.

Το βραβευμένο με Emmy επεισόδιο γράφτηκε από τον Brooker και σκηνοθετήθηκε από τον Todd Haynes και ακολούθησε τον Daly (Plemons), έναν απομονωμένο αλλά ταλαντούχο προγραμματιστή και δημιουργού ενός δημοφιλούς διαδικτυακού παιχνιδιού. Ο Daly είναι πικραμένος για την έλλειψη αναγνώρισης της θέσης του από τους συναδέλφους του. Αφηγούμενος μια ιστορία που αναδεικνύει διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με τους κινδύνους της τεχνολογίας, ο Daly βγάζει τα απωθημένα του προσομοιώνοντας μια διαστημική περιπέτεια τύπου Star Trek μέσα στο παιχνίδι, χρησιμοποιώντας, όμως, το DNA των συναδέλφων του για να δημιουργήσει ευαίσθητους ψηφιακούς κλώνους τους, με τρομακτικές συνέπειες.

Δεν έρχονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επιστροφή του Κάλιστερ, αλλά το Netflix δήλωσε ότι ο Μπρούκερ θα δημιουργήσει την τελευταία σειρά του Black Mirror.