Βίντεο - ντοκουμέντο από το τροχαίο που ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος: Νεκρός ο 19χρονος οδηγός του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε

Βίντεο - ντοκουμέντο από το τροχαίο που ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος: Νεκρός ο 19χρονος οδηγός του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε
Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος.

Τα ξημερώματα της Τρίτης (12/3), ο νεαρός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στις Αχαρνές, στην οδό Δεκελείας, στις Αχαρνές. Ο Ξανθόπουλος, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες διαγωνιζόταν στο J2US μαζί με την αθλητικογράφο Δώρα Παντελή, βίωσε μια τραγική συνθήκη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive», το ατύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο του Ξανθόπουλου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο 19χρονοι. Οι πρώτες πληροφορίες από την Τροχαία αναφέρουν ότι ο νεαρός καλλιτέχνης οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, μπήκε στιγμιαία στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας και δεν μπόρεσε να αποφύγει τη σύγκρουση με το αυτοκίνητο.

Ο 19χρονος συνοδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο οδηγός, ο οποίος εκείνη την ώρα πήγαινε στη δουλειά του, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή του. Φίλοι των δύο 19χρονων, οι οποίοι πήγαιναν στο κατάστημα όπου εργάζονται, δήλωσαν ότι ήταν προσεκτικοί οδηγοί και δεν έτρεχαν με υπερβολική ταχύτητα.

Ο Ξανθόπουλος, ο οποίος σταμάτησε αμέσως για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να δώσει κατάθεση, φέρεται να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παραβίασε το STOP και προκάλεσε το ατύχημα, μαζί με μια γυναίκα συνοδηγό, δεν έχουν εντοπιστεί και οι αρχές τους αναζητούν.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος έγινε για πρώτη φορά γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Rising Star το 2017, όπου αναδείχθηκε νικητής σε ηλικία μόλις 16 ετών. Έκτοτε έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Έλλη Κοκκίνου, κερδίζοντας σημαντική θέση στις καρδιές των θαυμαστών του.