Εξωφρενικές οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα του Μάικ Τάισον με τον Τζέικ Πολ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Εξωφρενικές οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα του Μάικ Τάισον με τον Τζέικ Πολ (vid)
Οι πρώτες εκτιμήσεις σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα μεταξύ του Μάικ Τάισον και του Τζέικ Πολ δείχνουν ότι όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στο τεράστιο στάδιο στο Τέξας θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη...

Έναν ξεχωριστό αγώνα πρόκειται να παρακολουθήσουν περίπου 80.000 άνθρωποι τον ερχόμενο Ιούλιο. Ο Μάικ Τάισον στα 58 του χρόνια πλέον, θα ανέβει ξανά στο ρινγκ, έχοντας ως αντίπαλο του αυτή τη φορά τον πρώην Youtuber και νυν πυγμάχος, Τζέικ Πολ. Ο συναρπαστικός αγώνας θα διεξαχθεί στο στο στάδιο AT&T του Arlington, TX, γνωστό και ως έδρα των Dallas Cowboys και ήδη το ενδιαφέρον είναι ήδη τεράστιο.

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα προβληθεί στο Netflix και θα είναι το πρώτο ζωντανό μαχητικό άθλημα που θα προβληθεί στη δημοφιλή υπηρεσία streaming.

«Ανυπομονώ πολύ να μπω στο ρινγκ με τον Τζέικ Πολ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τάισον και συνέχισε: «Έχει μεγαλώσει σημαντικά ως πυγμάχος με τα χρόνια, οπότε θα είναι πολύ διασκεδαστικό να δούμε τι μπορεί να κάνει η θέληση και η φιλοδοξία ενός “παιδιού” με την εμπειρία και την ικανότητα ενός GOAT (Greatest Of All Time)».

Από την πλευρά του ο Τζέικ Πολ ανέφερε: «Είναι τρελό να πιστεύεις ότι στον δεύτερο αγώνα μου για επαγγελματίες έγινα viral επειδή έβγαλα νοκ άουτ τον Νέιτ Ρόμπινσον στο undercard ματς του Μάικ Τάισον. Τώρα, λιγότερο από τέσσερα χρόνια αργότερα, ανεβαίνω για να αντιμετωπίσω τον ίδιο τον Τάισον για να δω αν έχω ό,τι χρειάζεται για να νικήσω έναν από τους πιο διαβόητους μαχητές της πυγμαχίας».

Τα εισιτήρια δεν είναι ακόμη διαθέσιμα. Ωστόσο, η ιστοσελίδα μεταπώλησης Vivid Seats ξεκίνησε ήδη τη διαφήμιση τους - με το φθηνότερο να είναι 185 ευρώ στη χειρότερη δυνατή θέση (στο πιο ψηλό διάζωμα) του AT&T Stadium στο Άρλινγκτον του Τέξας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έδρα των Dallas Cowboys του NFL, μπορεί να χωρέσει 80.000 οπαδούς, οπότε οι τιμές των εισιτηρίων διαφέρουν σημαντικά. Έτσι, οι κερκίδες που είναι μπροστά στο ρινγκ φαίνονται απλησίαστες για πάρα πολλούς ανθρώπους. Συγκεκριμένα, τα πιο ακριβά εισιτήρια υπολογίζονται να κοστίσουν περίπου 4.500 ευρώ χωρίς τους φόρους.

ticket