«Ο διάβολος είναι ανάμεσα στα πόδια μου»: Η εξαιρετικά x-rated σειρά του Netflix κυκλοφόρησε και κάνει πάταγο (vid)

«Ο διάβολος είναι ανάμεσα στα πόδια μου»: Η εξαιρετικά x-rated σειρά του Netflix κυκλοφόρησε και κάνει πάταγο (vid)
Το Netflix κυκλοφόρησε μια νέα βιογραφική δραματική σειρά για τη ζωή του πιο γνωστού πορνοστάρ στον κόσμο.

«Ο Rocco Siffredi είναι ένα έμβλημα, είναι ένα είδωλο, είναι το πέος της δυτικής κουλτούρας», λέει η Francesca Manieri, η σκηνοθέτης πίσω από το δράμα «Supersex» του Netflix, για έναν από τους πιο γνωστούς πορνοστάρ της ιστορίας.

Αν δεν ξέρετε ποιος είναι αυτός, μια γρήγορη αναζήτηση στη googe θα σας αποκαλύψει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται. Απλά μην το κάνετε στη δουλειά ή σε δημόσιο χώρο...

Λοιπόν, κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας του, ο Siffredi πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 1.300 ταινίες ενηλίκων, από το Belle d'Amour του 1986 μέχρι το οριακά λιγότερο διακριτικό Rocco's Perverted Secretaries 3, που κυκλοφόρησε το 2022.

Σήμερα, στα 59 του, ο Ιταλός σταρ έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αν και εξακολουθεί να συμμετέχει στην παραγωγή και την σκηνοθεσία. Μάλιστα, αποτελεί και το θέμα της τελευταίας εξαιρετικά προκλητικής σειράς του Netflix.

Μιλώντας για τη σειρά, η Manieri περιέγραψε πώς ήθελε να «καταδυθεί βαθιά στον πυρήνα του ανδρισμού». «Ο στόχος μου ήταν να βάλω τους άνδρες μπροστά στον εαυτό τους. Αυτό είναι αυτό που αποκαλούμε φαλλοκεντρικό σύστημα, το σύστημα στο οποίο ο φαλλός είναι το κέντρο της σκέψης» αποκάλυψε στην independent.co.uk.

Όσον αφορά τον ίδιο τον Siffredi, μπορεί να είναι ένας από τους πιο γνωστούς πορνοστάρ εκεί έξω, αλλά ξεκαθάρισε ότι οι νέοι πρέπει να το σκεφτούν πολύ προσεκτικά πριν αποφασίσουν να ξεκινήσουν μια... πορνογραφική καριέρα. Ο ίδιος δήλωσε: «Σκεφτείτε τρεις, ίσως τέσσερις ή πέντε φορές, πριν επιλέξετε να κάνετε κάτι τέτοιο».

netflix

Το Supersex αψηφά όλα τα κλισέ, καθώς είναι μια καυτή αλλά και σοβαρή ματιά στους αγγέλους και τους δαίμονες ενός ταλαντούχου ανθρώπου. Είναι όμορφα γυρισμένο, δυναμικά γραμμένο και υπέροχα παιγμένο. Α, και οι σκηνές σεξ είναι πράγματι καυτές.

Το Supersex καταφέρνει να συνδυάσει τη βρωμιά και την τέχνη σε τρομερό βαθμό. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η πρώτη ξενόγλωσση σειρά μετά το Squid Game που θα κυριαρχήσει στο Netflix για εβδομάδες