Επεισόδια στο Σύνταγμα με οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ: Βίντεο από την στιγμή των ξυλοδαρμών (vid)

Επεισόδια στο Σύνταγμα με οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ: Βίντεο από την στιγμή των ξυλοδαρμών (vid)
Στα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται η στιγμή των ξυλοδαρμών και ο τραυματίας που έχει πέσει στο πάτωμα.

Επεισόδια σημειώθηκαν στο Σύνταγμα με οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ και τουλάχιστον δυο άνδρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από αυτούς.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύθηκαν στο Twitter (X) από ισραηλινό Μέσο, οι οπαδοί της Μακάμπι ξυλοκοπούν τους άλλους άνδρες και επικρατεί αναβρασμός στο σημείο.

et ont été sévèrement corrigés. https://t.co/81uTvkZmqi pic.twitter.com/txE7G1xgQI

— ERETZ Info (@EretzInfo) March 7, 2024

Το ισραηλινό μέσο αναφέρει στην ανάρτηση ότι ο άνδρας που δέχθηκε την επίθεση των οπαδών της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι Έλληνας και έβρισε το Ισραήλ.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση αναφέρεται: «Βίαια επεισόδια ξεσπούν πριν από τον αγώνα Μακάμπι Τελ Αβίβ εναντίον Ολυμπιακού στην Ελλάδα, καθώς οι οπαδοί συγκρούονται, που πυροδοτήθηκε από έναν ντόπιο που έβριζε το Ισραήλ».

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως ο άνδρας που τραυματίστηκε είναι Παλαιστίνιος, ενώ άλλες έκαναν λόγο για άτομο που κρατούσε σημαία της Παλαιστίνης. Ωστόσο καμία από αυτές τις εκδοχές δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ξύλο οπαδοί της Μακάμπι

Ωστόσο, σύμφωνα με το reader.gr, οι οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ είχαν φραστικό επεισόδιο με δυο άνδρες στο Σύνταγμα. Κατά τις ίδιες πηγές, ο ένας φέρεται να τους πέταξε ένα μπουκάλι μπύρας και στη συνέχεια επικράτησε ένταση. Ακολούθησε η παρέμβαση της αστυνομίας και μάλιστα οι δύο άνδρες προσήχθησαν.

suntagma