Βρέθηκε σε κρουαζιέρα γυμνιστών και απάντησε στο αν υπήρξαν ερωτικές περιπτύξεις

Επιμέλεια: Newsroom
Βρέθηκε σε κρουαζιέρα γυμνιστών και απάντησε στο αν υπήρξαν ερωτικές περιπτύξεις
Ένας άντρας που βρέθηκε σε κρουαζιέρα γυμνιστών έδωσε απαντήσεις γι αυτή τη μοναδική εμπειρία που βίωσε.

Την εμπειρία που έζησε σε κρουαζιερόπλοιο γυμνιστών στις ΗΠΑ μοιράστηκε ένας άντρας στο Reddit. Για όσους δεν το γνωρίζουν υπάρχουν κρουαζιέρες που απευθύνονται αποκλειστικά στους λάτρεις του γυμνισμού. Σε αυτά τα ταξίδια τα ρούχα είναι εντελώς προαιρετικά.

Περίπου 30 λεπτά μετά την έξοδο από το λιμάνι, ο καπετάνιος ενθαρρύνει τους επιβάτες να πετάξουν τα ρούχα από πάνω τους. Και όταν λέμε ρούχα, εννοούμε όλα.

Ο ταξιδιώτης που έζησε αυτή την εμπειρία βρέθηκε σε μια κρουαζίερα γυμνιστών 2.000 ατόμων. Μεταξύ άλλων, μοιράστηκε με τους χρήστες του Reddit, τι θα συνέβαινε αν κάποιος από τους επιβάτες «ενθουσιαζόταν» λιγάκι παραπάνω.

Το ταξίδι διοργάνωσε η εταιρεία Bare Necessities Tour and Travel με έδρα το Τέξας. Το πλοίο απέπλευσε από την Τάμπα της Φλόριντα και επέτρεψε στους επιβάτες να απολαύσουν τις ομορφιές όπως το Μεξικό και η Ονδούρα κατά τις επτά ημέρες που παρέμεινε στη θάλασσα.

Ο άνδρας που προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, είπε ότι το ταξίδι του κόστισε 2.500 δολάρια, ωστόσο οι χρήστες του Reddit δεν άργησαν να ρωτούν τις απορίες τους, με αρκετούς να ενδιαφέρονται να μάθουν αν η... γυμνή ατμόσφαιρα προκάλεσε ερωτικές περιπτύξεις.

«Σχεδόν ποτέ δεν συμβαίνει κάτι πονηρό σε αυτά τα ταξίδια. Οι κρουαζιέρες αυτές είναι μη σεξουαλικές. Οι μη γυμνιστές σκέφτονται περισσότερο πονηρά από τους γυμνιστές», ανέφερε.

Κάποιος ρώτησε «αν ο γυμνισμός δεν έχει ερωτική διάθεση, τότε σε τι χρησιμεύει;», με τον επιβάτη να τον διαβεβαιώνει ότι απλώς απολαμβάνει να είναι γυμνός όταν κολυμπάει, χορεύει ή κάνει οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα στο πλοίο.