Έκρηξη κοντά στην αυτοκινητοπομπή του Ζελένσκι: Όλοι καλά στην ελληνική αποστολή που μετέχει ο Μητσοτάκης

Επιμέλεια: Newsroom
Έκρηξη κοντά στην αυτοκινητοπομπή του Ζελένσκι: Όλοι καλά στην ελληνική αποστολή που μετέχει ο Μητσοτάκης
Όλοι καλά στην ελληνική αποστολή με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έκρηξη έγινε κοντά στην αυτοκινητοπομπή του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Οδησσό.

Ωστόσο, σύμφωνα με το protothema.gr, η έκρηξη φέρεται να συνέβη στα 150 μέτρα από την ελληνική αποστολή, καθώς την χώρα επισκέφθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, όλοι είναι καλά στην ελληνική αποστολή με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως σήμερα (6/3) πληροφορίες ανέφεραν ότι επίκειται έκτακτη επίσκεψη «αστραπή» του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ουκρανία και συνάντησή του με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Αν και η συνάντηση επισήμως δεν επιβεβαιώθηκε από την κυβέρνηση, οι φήμες ήταν έντονες και πιθανότατα δεν ανακοινώθηκε κάτι για λόγους ασφαλείας μέχρι να ολοκληρωθεί η συνάντηση.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Τσιόδρας διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού ανέφερε ερωτηθείς για την επίσκεψη: «Δεν έχω να πω κάτι επ΄αυτού. Η Ελλάδα είναι από την αρχή στο πλευρό της Ουκρανίας και εναντίον του αναθεωρητισμού».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν τη μετάβαση του πρωθυπουργού στο Βουκουρέστι για το Συνέδριο του ΕΛΚ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρισκόταν στην Ουκρανία για ένα τετ α τετ με τον Ουκρανό πρόεδρο σε μια κίνηση έμπρακτης στήριξης της Ελλάδας στον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό.