Εμφύλιος στο Survivor: «Άσε να μιλήσει και κανένας άλλος ρε καραγκιόζη», «Πως με είπες;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Εμφύλιος στο Survivor: «Άσε να μιλήσει και κανένας άλλος ρε καραγκιόζη», «Πως με είπες;» (vid)
Ξεφεύγουν τα πράγματα στην παραλία των Μαχητών του Survivor.

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor με αρκετές μάχες αλλά και εντάσεις αναμένεται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές, όπως αποκαλύπτει το νέο τρέιλερ.

Μαχητές και Διάσημοι του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μεταφέρονται σε έναν εντυπωσιακό θαλάσσιο στίβο μάχης για το αγώνισμα της τρίτης ασυλίας της εβδομάδας. Η αγωνία κορυφώνεται με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες 1-1 στις ασυλίες.

Εν τω μεταξύ στην καλύβα των Μαχητών οι παίκτες είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες και η ένταση δεν αργεί να έρθει ανάμεσα στον Σταμάτη Ταλιαδανό και τον Γιάννη Περπατάρη να ξεφεύγουν.

Ο Σταμάτης ξεσπάει με τον Γιάννη να του λέει σε έντονο ύφος: «Άσε να μιλήσει και κανένας άλλος ρε καραγκιόζη», με τον συμπαίκτη του να τον ρωτάει «πως με είπες;» και να παίρνει την απάντηση: «Καραγκιόζη, τι σε είπα;».

Στη συνέχεια ο Σταμάτης ξεσπάει σε κλάματα μπροστά στην κάμερα του Survivor: «Πόσες άλλες προσβολές θα ακούσουμε ρε Γιάννη από το στόμα σου; Ρε αντρακλάρα εσύ, ποιος είσαι; Έχω έρθει να αγωνιστώ! Δεν ξέρω τι είναι το Survivor, δεν ξέρω τι είναι το ριάλιτι! Εγώ ήρθα να παίξω!».