Ο Πρέλεβιτς μίλησε για το ξύλο με τον Γκάλη: «Ήρθαν και μας μάζεψαν, όλοι με ρωτάνε τι έγινε τότε» (vid)

Ο Πρέλεβιτς μίλησε για το ξύλο με τον Γκάλη: «Ήρθαν και μας μάζεψαν, όλοι με ρωτάνε τι έγινε τότε» (vid)
Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είπε ότι η πιο συχνή ερώτηση που τον ρωτάνε στον δρόμο αφορά την ένταση που είχε πριν από χρόνια με τον Νίκο Γκάλη.

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Δευτέρας (4/3) ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ άνοιξε την καρδιά του στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, κάνοντας μία αναδρομή στην επαγγελματική του πορεία με αφορμή και την κυκλοφορία του πρώτου του βιβλίου. Σε αυτή τη μεγάλη του αναδρομή δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για το περιβόητο ξύλο δηλαδή ανάμεσα σε αυτόν και τον Νίκο Γκάλη στον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ, στις 8 Μαΐου του 1991

«Αυτό που με ρωτάνε πιο πολύ στον δρόμο είναι τι έγινε με τον Νίκο Γκάλη. Απαντάω ότι ήταν η κακιά στιγμή, δεν υπάρχει κάτι προσωπικό. Με τον Νίκο Γκάλη ήμασταν αντίπαλοι χρόνια. Υπάρχει τρομερός σεβασμός, πρώτα ήρθε εκείνος και μετά εμείς. Πού και πού βρισκόμαστε κάπου κοινωνικά, έχει κι αυτός τη δική του καθημερινότητα. Δεν έπεσε καν ξύλο μεταξύ μας σε εκείνον τον αγώνα, πιο πολύ φάγαμε εμείς ξύλο από τον κόσμο. Ήταν μία παρεξήγηση, ήρθαν και μας μάζεψαν» ανέφερε χαρακτηριστικά.