Εσπευσμένα σε νοσοκομείο 16χρονος που κατέρρευσε σε γήπεδο της Λάρισας κατά τη διάρκεια αγώνα

Εσπευσμένα σε νοσοκομείο 16χρονος που κατέρρευσε σε γήπεδο της Λάρισας κατά τη διάρκεια αγώνα
Ο 16χρονος έχασε τις αισθήσεις του, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στη Λάρισα και κατέρρευσε στο γήπεδο.

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας στη Λάρισα, επισκιάστηκε απότομα από ένα θλιβερό περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν 16χρονο αθλητή. Ο νεαρός παίκτης έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του αγώνα και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να ληφθούν άμεσα μέτρα για τη μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Γιάννουλης, κατά τη διάρκεια απογευματινού αγώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το συμβάν έλαβε χώρα λίγο πριν τις 5:30 το απόγευμα, κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες. Ο έφηβος έπεσε ξαφνικά στο έδαφος, χωρίς τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Ο αγώνας διακόπηκε, καθώς ο διαιτητής και οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να παράσχουν βοήθεια. Η κρισιμότητα της κατάστασης ήταν αισθητή, καθώς γίνονταν προσπάθειες να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του νεαρού αθλητή. Οι προσπάθειες αυτές απέδωσαν καρπούς και μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, ο νεαρός παίκτης είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε γρήγορα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου οι γιατροί ξεκίνησαν άμεσα τις εξετάσεις για να διαπιστώσουν τα αίτια της κατάρρευσης και του τραυματισμού του. Εν τω μεταξύ, οι συμπαίκτες και οι αντίπαλοί του, μαζί με τους θεατές, παρακολουθούσαν με αγωνία την εξέλιξη των δραματικών γεγονότων.