Ανταρσία στο Survivor: Οι Διάσημοι αποχωρούν από το συμβούλιο, «όταν τελειώσει η παιδική χαρά φωνάξτε μας» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ανταρσία στο Survivor: Οι Διάσημοι αποχωρούν από το συμβούλιο, «όταν τελειώσει η παιδική χαρά φωνάξτε μας» (vid)
Στα κόκκινα οι σχέσεις ανάμεσα στους Διάσημους και τους Μαχητές του Survivor.

Σε οριακό σημείο βρίσκονται οι σχέσεις των Διάσημων και των Μαχητών στο Survivor. Στο στόχαστρο της Μπλε ομάδας βρίσκεται η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος της τρίτης ασυλίας, η χαμένη ομάδα θα κληθεί να βγάλει έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Όπως φαίνεται από το τρέιλερ του αποψινού (27/2) επεισοδίου οι παίκτες των δύο ομάδων θα έρθουν σε σύγκρουση κατά την διάρκεια του συμβουλίου του νησιού.

«Δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ με τα λόγια των μπλε. Μια μόνιμη κοροϊδία», ακούγεται να λέει η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο James Καφετζής της απαντάει «την περασμένη εβδομάδα προσπαθούσε να με βγάλει ότι έχω πρόβλημα με τις γυναίκες, ότι μιλάω για την προσωπική της ζωή και τώρα προσπαθεί να θυματοποιηθεί», με την παρέα των μπλε που αποτελείται από τους Φάνη Μπολέτση, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Γιάννη Περπατάρη, Γιώργο Γκιουλέκα και Χρύσα Χατζηγεωργίου να ξεσπάει στα γέλια.

Τότε οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας σηκώνονται και αποχωρούν από το συμβούλιο με την Κατερίνα Δαλάκα να λέει προς τους Μαχητές: «Όταν τελειώσει η παιδική χαρά φωνάξτε μας».