Εντυπωσίασε τους κριτικούς και «τρέλανε» τους gamers: Η επιτυχημένη σειρά του Netflix ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν (vid)

Εντυπωσίασε τους κριτικούς και «τρέλανε» τους gamers: Η επιτυχημένη σειρά του Netflix ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν (vid)
Η σειρά, η οποία κέρδισε το 2022 το βραβείο Emmy και χαρακτηρίστηκε ως μια «εξαιρετική σειρά κινουμένων σχεδίων», πήρε τελικά το «πράσινο φως» από το Netflix και τον Νοέμβριο θα παρακολουθήσουμε τη δεύτερη σεζόν

Οι περισσότερες σειρές που επιχειρούν να συνδυάσουν τα βιντεοπαιχνίδια με τον κινηματογράφο αποτυγχάνουν παταγωδώς. Υπάρχει μόνο μια εξαίρεση: Η σειρά League of Legends Arcane από το Netflix και την Riot ήταν απόλυτη επιτυχία. Δεν έχει πραγματικά καμία σημασία αν έχετε παίξει ή ακούσει ποτέ για το LoL γιατί η σειρά είναι απλά υπέροχη και μπορεί να την παρακολουθήσει και να την κατανοήσει ο καθένας.

Χρειάστηκαν έξι χρόνια γεμάτα με «αίμα», δάκρυα και ιδρώτα για να μεταφερθεί η ιστορία της Vi και της Jinx στη μεγάλη οθόνη, αλλά άξιζε τον κόπο και τώρα όλοι αναμένουμε την δεύτερη σεζόν.

netflix

Το trailer και η ημερομηνία της πρεμιέρας

Πριν από περίπου ένα μήνα το Netflix κυκλοφόρησε το teaser trailer από την 2η σεζόν του Arcane και οι gamers σε όλο τον κόσμο έπαθαν την... πλάκα τους..

Η εταιρία δεν αποκάλυψε -και πάλι- σχεδόν τίποτα από τη συνέχεια της ιστορίας της Jinx εκτός από το ότι το νέο κεφάλαιο θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Νοέμβριο. Μάλιστα, φαίνεται ότι θα είναι αρκετά σκοτεινό, καθώς το μόνο πράγμα που παρουσιάζει το νέο trailer είναι ο Singed και ο Warwick...

Ποιος θα συμμετέχει στη δεύτερη σεζόν

Πολλά πράγματα για τη νέα σεζόν δεν γνωρίζουμε ακόμα, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι ακόλουθοι πρωταγωνιστές της πρώτης σεζόν θα επιστρέψουν για τον δεύτερο κύκλο. Άρα έχουμε:

- Hailee Steinfeld ως Vi
- Ella Purnell ως Jinx (πρώην Powder)
- Katie Leung ως Caitlyn

Η Steinfeld, βέβαια, από τότε που πρωταγωνίστησε στη σειρά της Marvel Hawkeye, εντάχθηκε στο MCU ως Kate Bishop. Έχει επίσης λάβει μεγάλη αναγνώριση για την σειρά Dickinson.

Το teaser δεν περιλαμβάνει νέες σκηνές, παρά μόνο κάποιους διαλόγους, αλλά το σημαντικό κομμάτι βρίσκεται στο τέλος. Εκεί οι gamers άκουσαν τον χτύπο της καρδιάς του Warwick Ο Warwick, ένας λυκάνθρωπος, λέγεται ότι δεν θυμάται τη ζωή του πριν πειραματιστεί στο εργαστήριο του επιστήμονα Singed.

NETFLIX

Τι θα συμβεί στη δεύτερη σεζόν

Το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν ήταν συναρπαστικό , με την τύχη των Jayce, Mel, Viktor, Cassandra, Hoskel, Bolbok, Shoola και Salo να κρέμεται από μια κλωστή. Η τελευταία σκηνή μπορεί να καθήλωσε τους θεατές αλλά άφησε κάποια κενά. Ο Σίλκο έχει σκοτωθεί, οπότε η Zaun δεν έχει πλέον αρχηγό και δεν είναι σαφές ποιος θα μπορούσε να αναλάβει. Η Jinx είναι εκτός «κάδρου», οπότε μπορεί να είναι η Vi αυτή που θα αναλάβει, καθώς είναι και η υιοθετημένη κόρη του εκλιπόντος ηγέτη του Zaun, Vander.

Επιπλέον, η μυστηριώδης σχέση της Caitlyn και της Vi θα διερευνηθεί περαιτέρω, όπως επιβεβαίωσε η ομάδα παραγωγής μιλώντας στα Baftas.