Η Σοφία Βεργκάρα έπρεπε να μάθει πώς να κάνει χρήση κοκαΐνης για να πάρει τον ρόλο της Griselda στο Netflix (vids)

Κώστας Μιχαήλ
Η Σοφία Βεργκάρα έπρεπε να μάθει πώς να κάνει χρήση κοκαΐνης για να πάρει τον ρόλο της Griselda στο Netflix (vids)
Η γνωστή σταρ του Χόλιγουντ Σοφία Βεργκάρα μίλησε για τη δύσκολη προετοιμασία που χρειάστηκε να κάνει πριν αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Γκριζέλντα στη νέα συναρπαστική σειρά του Netflix

H νέα σειρά του Netflix με τίτλο «Griselda» και πρωταγωνίστρια την Σοφία Βεργκάρα έχει ήδη σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις των παγκόσμιων top-10.

Τον περασμένο μήνα, η 51χρονη ηθοποιός ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά έξι επεισοδίων που εξερευνά τη ζωή της Griselda Blanco. Η ιστορία της γυναίκας που κατάφερε να κυριαρχήσει στο εμπόριο κοκαΐνης στο Μαϊάμι τη δεκαετία του ’70 έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, ωστόσο είναι εξίσου συναπαρστικό το πώς μπόρεσε το επιτελείο του Netflix να μεταμορφώσει την ηθοποιό στη «Νονά» του εγκλήματος.

H πρωταγωνίστρια της «Μοντέρνας Οικογένειας» αποκάλυψε πώς ήταν η προετοιμασία για έναν τόσο απαιτητικό ρόλο. Εν όψει της κυκλοφορίας της ταινίας στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming, η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε στο The Graham Norton Show.

Η ίδια χαρακτήρισε τον ρόλο ως έναν από τους πιο δύσκολους ρόλους της μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι ο ρόλος της ήταν πολύ απαιτητικός: «Πέρα από τα αστεία, αυτό ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα για εμένα γιατί έπρεπε να φορέσω περούκα, ψεύτικα δόντια, ψεύτικη μύτη κλπ».

1

Στη συνέχεια ανέφερε ότι έπρεπε επίσης να αλλάξει το περπάτημά της και να μάθει να καπνίζει πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα. «Έπρεπε να φορέσω ένα ιδιαίτερο σουτιέν για να φαίνομαι λιγότερο λατίνα. Και επίσης, έπρεπε να μάθω να καπνίζω και να μάθω να κάνω κοκαΐνη. Οπότε ήταν ένας πολύπλοκος χαρακτήρας για μένα». Σε αυτό το σημείο το κοινό ξέσπασε σε γέλια, καθώς ο κωμικός Κέβιν Χαρτ κατευθείαν γούρλωσε τα μάτια του ακούγοντας αυτά τα πράγματα.

Εκείνη το κατάλαβε και απάντησε χιουμοριστικά: «Ναι, είμαι Κολομβιανή, αλλά δεν συνήθιζα να μαστουρώνω από τα... τοπικά μας προϊόντα».