«Ρε, άντε τράβα, έρχεσαι και να μου δώσεις και το χέρι, ξεφτίλα»: Χαμός και μπινελίκια στο MasterChef (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Ρε, άντε τράβα, έρχεσαι και να μου δώσεις και το χέρι, ξεφτίλα»: Χαμός και μπινελίκια στο MasterChef (vid)
Η ένταση χτύπησε… κόκκινο στο Masterchef με τα μπινελίκια να πέφτουν... βροχή.

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef. O Γιάννης «σώθηκε» από την ψυχοφθόρα διαδικασία της δοκιμασίας αποχώρησης, ανέβηκε στον εξώστη και δεν άργησε να αρχίσει έναν άγριο καβγά. Εμπλεκόμενοι σε αυτόν, πέραν βεβαίως του 34χρονου πρωταγωνιστή ήταν Χριστίνα και ο Ηλίας, από τους οποίους δεν δεχόταν τίποτα ο Γιάννης.

«Έρχεσαι τώρα και να μου δώσεις και το χέρι, ξεφτίλα! Τι έκανε; Θέλει και τίποτα; Θα τα πούμε στο σπίτι! Άμα τον ξαναγαμ… τον μαλ… τον χοντρό θα του πω εγώ! Φοράει και παντελόνια το μουν….! Πάει και αλλάζει την ψήφο για να μην τον «φάει» ο αρχηγός. Δρόμο ρε, ξεφτίλες» είπε αρχικά σε έντονο ύφος.

«Πες του να πάει να γαμ… του βλάκα, μωρέ! Δρόμο με τον βλάκα! Δρόμο, βλάκα» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης σε ένα παραλήρημα άνευ προηγουμένου για τον συμπαίκτη του.

«Δεν θέλω να σου δώσω το χέρι! Δεν σου εξηγώ και τον λόγο, γιατί ποιος είσαι για να σου το εξηγήσω ρε bro; Δεν θέλω να σου δώσω το χέρι! Δεν το σέβεσαι; Έλα προχώρα, δεν θέλω να δώσω το χέρι μου! Δεν γουστάρω, ρε φίλε! Πρέπει να το συζητήσουμε κιόλας; Άντε γιατί δεν πολυμιλάω και με έχετε πάρει για τέτοιο. Προχώρα, έλα πήγαινε! Ρε, άντε τράβα» δήλωσε στο τέλος ο Γιάννης