Έξαλλοι οι χρήστες του διαδικτύου με το γρίφο στο «Τροχό της Τύχης»: «Ήταν πολύ δύσκολος» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Έξαλλοι οι χρήστες του διαδικτύου με το γρίφο στο «Τροχό της Τύχης»: «Ήταν πολύ δύσκολος» (vid)
Το περιστατικό προκάλεσε κύμα αντιδράσεων μεταξύ των τηλεθεατών, ειδικά σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ένα μοναδικό επεισόδιο του «Τροχού της Τύχης», που είχε ως θεματική τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, έκανε το γύρο του διαδικτύου για έναν και μοναδικό λόγο: το γρίφο που δεν μπορούσε να λύσει κανείς. Καθώς οι διαγωνιζόμενοι είχαν φτάσει στη τελική φάση, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα γρίφο που φαίνονταν πολύ δύσκολος για να δοθεί η σωστή απάντηση. Δυστυχώς οι παίκτες δεν κατάφεραν να βρουν τη σωστή απάντηση, με αποτέλεσμα να χάσουν 40.000 δολάρια.

Στο επεισόδιο συμμετείχαν οι διαγωνιζόμενοι Greg Ruvolo και Tom Bayer από το Lathrup Village του Μίσιγκαν. Οι παίκτες μοιράστηκαν τις εμπειρίες και τις φιλοδοξίες τους αλλά και το όνειρο τους να ανοίξουν ένα γκουρμέ εστιατόριο. Η απόδοση τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν φανταστική, καθώς είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν το μεγάλο ποσό των 15.350 δολαρίων. Αφού επέλεξαν τη κατηγορία «Event» για το τελικό, έπρεπε να επιλέξουν και τα γράμματα που πίστευαν πως θα ολοκληρώσουν το γρίφο.

Έτσι τα γράμματα που επέλεξαν ήταν τα: «C», «M»,«P» και «Ο» ενώ την ίδια στιγμή στο πίνακα εμφανίστηκαν τα εξής γράμματα: «R»,«S», «T»,«L»,« N» και «Ε» που πάρεχει το ίδιο το παιχνίδι. Βέβαια οι παίκτες είχαν κερδίσει την Wildcard που τους επέτρεψε να επιλέξουν ακόμη ένα σύμφωνο, το οποίο ήταν το «Υ».

Αυτή η στρατηγική επιλογή φάνηκε πολλά υποσχόμενη, καθώς εμφανίστηκαν πολλά γράμματα. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους και τις εικασίες τους για «Yearly Bonnet» και «Yearly Benefit», δεν βρέθηκε η σωστή απάντηση. Ο οικοδεσπότης της εκπομπής, Pat Sajak, εξέφρασε τη συμπάθειά του καθώς αποκάλυψε το έπαθλο που τους ξέφυγε, το ιλιγγιώδες ποσό των 40.000 δολαρίων.

Το περιστατικό προκάλεσε κύμα αντιδράσεων μεταξύ των τηλεθεατών, ειδικά σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το X (πρώην Twitter). Οι θαυμαστές εξέφρασαν τη χαρά και το θαυμασμό τους για τη συμμετοχή ενός γκέι ζευγαριού κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Sweethearts, με πολλούς να μοιράζονται την επιθυμία τους να γίνουν φίλοι με τους διαγωνιζόμενους.