Με αυτά τα λεφτά αποχώρησε η Ζωή από το Survivor (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Με αυτά τα λεφτά αποχώρησε η Ζωή από το Survivor (vid)
Σύντομο ήταν το πέρασμα της Ζωής Ασουμανάκη από το Survivor.

Η Ζωή Ασουμανάκη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor το βράδυ της Τετάρτης (14/2) καθώς αποδείχθηκε ο πιο αδύναμος «κρίκος» από τις άλλες τρεις συμπαίκτριές της στην κόκκινη ομάδα.

Η Ζωή Ασουμανάκη, η Μαρία Αντωνά, η Κατερίνα Δαλάκα και η Όλγα Πηλιάκη βρέθηκαν αυτή την εβδομάδα, για διαφορετικούς λόγους, στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Έχοντας «καθαρίσει» με ευκολία τις μονομαχίες τους, η Κατερίνα Δαλάκα και η Όλγα Πηλιάκη κάθισαν ήρεμες στον κόκκινο πάγκο αφήνοντας πίσω τις άλλες δυο παίκτριες των Διασήμων να τα δώσουν όλα για την παραμονή στο παιχνίδι. Εμφανώς αγχωμένες αμφότερες, Μαρία Αντωνά και Ζωή Ασουμανάκη ρίχθηκαν για τελευταία φορά στον στίβο μάχης.

Εκεί λοιπόν, με σκορ 4-2, η αποχώρηση του Survivor κρίθηκε και η Ζωή Ασουμάνακη ήταν εκείνη που έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Μάλιστα, το νεαρό μοντέλο δεν έκρυψε την βαθιά της θλίψη για αυτή την έκβαση της μονομαχίας.

«Έβαλα ότι είχα και δεν είχα στο run, δεν είμαι αθλήτρια. Έβαλα τα δυνατά μου, έκανα ότι μπορούσα και χαίρομαι πάρα πολύ που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους εδώ» τόνισε, μεταξύ άλλων, η πρώην πλέον παίκτρια του Survivor.

Τα χρήματα που κέρδισε

Η πορεία της Ζωής Ασουμανάκη στο φετινό Survivor ήταν σύντομη. Δεν μπήκε από την αρχή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ωστόσο πρόλαβε να αφήσει το αποτύπωμά της λόγω της κόντρας που άνοιξε με την ομάδα των Μαχητών.

Η αμοιβή της νεαρής πρώην παίκτριας των Διασήμων ήταν 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Συνολικά έμεινε τρεις εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, επομένως έβαλε στον λογαριασμό της, το ποσό των 3.000 ευρώ.

Η οικονομική λίστα

Κρίστη Καθαργιά 12.000
Χρήστος Βολικάκης 12.000
Ρομπ Τζέημς 5.000
Παύλος Παπαδόπουλος 4.000
Ζωή Ασουμανάκη 3.000
Σωτήρης Λαμάι 2.000
Ανδριάνα Καγιά 1.000