Αιχμές για την Σταυρούλα στο Survivor: «Μου κάνει εντύπωση, κάνει μασάζ μόνο στους άντρες της άλλης ομάδας» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αιχμές για την Σταυρούλα στο Survivor: «Μου κάνει εντύπωση, κάνει μασάζ μόνο στους άντρες της άλλης ομάδας» (vid)
Τις κινήσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή τις πρώτες μέρες της στο Survivor σχολίασαν τόσο οι Διάσημοι όσο και οι Μαχητές.

Κεντρικό πρόσωπο των τελευταίων ημερών στο Survivor έχει γίνει η Σταυρούλα Χρυσαειδή καθώς με την είσοδό της έχει δώσει άλλον αέρα στους Μαχητές, με αποτέλεσμα να κερδίσουν και τις τρεις ασυλίες της εβδομάδας.

Ωστόσο, τόσο κάποιοι συμπαίκτες της όσο και παίκτες της κόκκινης ομάδας βλέπουν ύποπτες κάποιες κινήσεις της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η Μαρία Αντωνά σχολίασε πως η Σταυρούλα κάνει παρέα μόνο με τους άντρες της αντίπαλης ομάδας και τους κάνει μασάζ.

«Έχω παρατηρήσει και κατά τη διάρκεια του game και μετά το παιχνίδι που επιστρέφουμε στα πρόχειρα στα καταλύματα σαν να έχουν αλλάξει οι ισορροπίες της μπλε ομάδας. Η Σταυρούλα να κάνει τις διατάσεις στον James, ζέσταμα με τον Γιάννη και τον Φάνη και εκεί που ο Φάνης ήταν λίγο πιο κοντά με τα κορίτσια, θεωρώ ότι έχει προσεγγιστεί από τον James και την Σταυρούλα. Αυτό έχω παρατηρήσει» είπε η παίκτρια των Διασήμων.

«Τους προσέχει η Σταυρούλα, τους κάνει stretching, μασάζ και προφανώς τους δίνει συμβουλές. Μου κάνει εντύπωση που είναι μόνο προς τα αντρικά πρόσωπα της ομάδας και όχι στο γυναικείο» παρατήρησε η Μαρία Αντωνά.

Μάλιστα, ακόμα και οι συμπαίκτριες της στην μπλε ομάδα σχολίασαν τις πρώτες κινήσεις της Σταυρούλας αφήνοντας αιχμές. Σε ένα πηγαδάκι που έστησαν οι Ιωάννα Τζαβέλα, Μαριλίνα Βακόνδιου και Χρύσα Χατζηγεωργίου, μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι δεν έχουν προλάβει να σχηματίσουν άποψη για την Σταυρούλα διότι είναι συνέχεια με τα αγόρια και πιο συγκεκριμένα με τους δυνατούς Μαχητές, Φάνη Μπολέτση και Γιάννη Περπατάρη.

«Θέλω να τη ζήσω λίγο γιατί η αλήθεια είναι ότι όλες τις μέρες που βρίσκεται εδώ είναι συνέχεια με τα αγόρια στη λίμνη και κάθονται. Γνωριζόμαστε απ΄ έξω, έχουμε πει 2-3 κουβέντες, αλλά θα ήθελα να την γνωρίσω αν καθίσει μια φορά μαζί μας-που δεν κάθεται-, να την δούμε λίγο. Προς το παρόν μου είναι πολύ ευχάριστη», είπε η Μαριλίνα στις συμπαίκτριές της.

«Τώρα γιατί είναι συνέχεια με τον Φάνη και τον Γιάννη δεν ξέρω... Αυτή θα ξέρει καλύτερα. Προφανώς έχει έρθει διαβασμένη, έχει δει τι γίνεται απ΄ έξω, ξέρει ότι είναι δύο πολύ καλοί παίκτες και μάλλον θέλει να τους έχει από κοντά για να έχει ένα δικό της παρεάκι. Γι αυτό είναι εξαφανισμένη όλη την ώρα», συνέχισε στην κάμερα του Survivor.