«Πόλεμος» στο Survivor: «Ο James ήρθε διαβασμένος να βάλει φιτιλιές», λέει η Δαλάκα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Πόλεμος» στο Survivor: «Ο James ήρθε διαβασμένος να βάλει φιτιλιές», λέει η Δαλάκα (vid)
Στα «κόκκινα» οι σχέσεις των Διάσημων και των Μαχητών του Survivor μετά την είσοδο των νέων παικτών.

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο Survivor τις τελευταίες μέρες μετά την έλευση των νέων παικτών στον Άγιο Δομίνικο. Από εκεί που οι Διάσημοι έμοιαζαν να είναι καβάλα στο άλογο και να έχουν πάρει τον αέρα των Μαχητών, το σκηνικό άλλαξε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η έλευση των νέων παικτών έφερε την ανατροπή. Και πιο συγκεκριμένα της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του James Καφετζή. Όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και στρατηγικά. Οι Μαχητές πήραν τις δύο πρώτες ασυλίες και μάλιστα, με άνεση δημιουργώντας προβληματισμό στο στρατόπεδο της Κόκκινης ομάδας.

Στο νέο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, η Κατερίνα Δαλάκα φαίνεται προβληματισμένη και λέει μπροστά στην κάμερα: «Ο James ήρθε όπως πάντα πάρα πολύ διαβασμένος, με σκοπό να βάλει φιτιλιές και να επηρεάσει την ψυχολογία μας», ενώ τα λόγια του παίκτη των Μαχητών στο συμβούλιο που εκθείασε την Σταυρούλα Χρυσαειδή ενόχλησαν την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ακολουθεί ο τρίτος αγώνας ασυλίας, με τους Διάσημους να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο καθώς έχουν ήδη δύο υποψήφιες, την Ζωή Ασουμανάκη και την Όλγα Πηλιάκη.