YouTuber για βασανισμούς στο Κερατσίνι: «Δεν ήταν ΑμεΑ, κάναμε σόου» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
YouTuber για βασανισμούς στο Κερατσίνι: «Δεν ήταν ΑμεΑ, κάναμε σόου» (vid)
Αθώος εξακολουθεί να δηλώνει μέσα από τη φυλακή ο 42χρονος YouTuber από το Κερατσίνι λίγες ώρες μετά την προφυλάκιση του 35χρονου συνάδελφού του.

Τηλεφωνική επικοινωνία μέσα από τη φυλακή με τον 42χρονο YouTuber από το Κερατσίνι που βρίσκεται προφυλακισμένος με την κατηγορία για βασανισμό ΑμεΑ και ζωντανή μετάδοση των πράξεών του σε κανάλι στο διαδίκτυο, είχε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, λίγες ώρες μετά την σύλληψη του 35χρονου συναδέλφου του, ο 42χρονος YouTuber που κρατείται μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, επέμεινε ότι δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση η κατηγορία για εμπόριο ανθρώπων, που του έχουν χρεώσει.

«Μην λέτε ότι έχουν νοητική στέρηση, δεν τα βλέπω εγώ έτσι, δεν έχουν κάποια γνωμάτευση. Σε κάθε περίπτωση, δεν ήξερα ότι έχουν κάποια νοητική στέρηση, μία χαρά μιλούσαμε, έπαιρναν τα λεφτά τους», ανέφερε.

«Τα άτομα που εμφανίζονταν στο κανάλι του, δεν έμεναν στο σπίτι μου, ήρθαν οικειοθελώς. Είχαν πού να μείνουν, έχουν οικογένεια, αλλά ήρθαν σε μένα για να πάρουν λεφτά, με τη θέλησή τους. Κατ΄επιλογή τους ήθελαν να το συνεχίσουν γιατί έτσι έχουν μάθει να ζουν, ούτε να δουλεύουν, ούτε τίποτα», συνέχισε.

Ήταν εκείνοι, όπως είπε, που τον προσέγγισαν και δήλωσαν διατεθειμένοι να συμμετάσχουν σε κάθε challenge, αλλά ισχυρίστηκε πως ο ίδιος έβαλε όριο σε βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, παρότι είχαν παράξει τέτοια κατά τη συμμετοχή τους στο κανάλι του δεύτερου YouTuber που έχει συλληφθεί για ανάλογη υπόθεση.

«Με έχουν βγάλει εμένα, προσωπικά, βασανιστή, αυτά τα παιδιά ήταν συνέχεια εκεί και έκαναν σεξουαλικές πράξεις στο κανάλι του 35χρονου» κατήγγειλε και είπε ότι έχει σχετικό υλικό στην κατοχή του, που είναι διατεθειμένος να το δώσει και στις εισαγγελικές Αρχές.

Ερωτώμενος σχετικά με τη σκληρότητα των «δοκιμασιών», όπως χαρακτήρισε τα βάναυσα βίντεο, ισχυρίστηκε πως τα τέιζερ ήταν ψεύτικα και τα είχε δοκιμάσει και στον εαυτό του.

«Είχαμε συνεννοηθεί ότι ήταν στο πλαίσιο των δοκιμασιών και μοιραζόμασταν τα λεφτά» είπε και προσέθεσε: «Είναι show, γιατί τα show δεν είναι μαϊμού; Κωμωδία είναι, σατυρική εκπομπή είναι».

Σχετικά με τα περιστατικά ξυλοδαρμών, είπε ότι υπήρξε μόνο ένα αληθινό, που αφορούσε τον ίδιο και ένα δεύτερο άτομο, το οποίο είχε προσωπική κόντρα.