Η αστυνομία έβαλε στο στόχαστρο το... army που πλήρωνε τον Youtuber (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η αστυνομία έβαλε στο στόχαστρο το... army που πλήρωνε τον Youtuber (vid)
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ένας 35χρονος Youtuber με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, ενώ στο στόχαστρο των αρχών έχει μπει και το...army του.

Οργή έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της δράσης πασίγνωστου Youtuber, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον 35χρονο είναι εμπορία ανθρώπων και σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων, με την επιβαρυντική περίσταση του άρθρου περί εγκλημάτων με ρατσιστικά χαρακτηριστικά λόγω αναπηρίας.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στο OPEN η Μίνα Καραμήτρου, οι θεατές και κυρίως εκείνοι που πλήρωσαν τον 35χρονο μπαίνουν και εκείνοι στο στόχαστρο των Αρχών. Οι λογαριασμοί των μελών του λεγόμενου «army», δηλαδή των πιο θερμών οπαδών του 35χρονου αναμένεται να κλείσουν και να ελέγχουν εξονυχιστικά.

Όσοι αποδειχθεί εμπράκτως ότι πλήρωναν (ακόμα και 200 ευρώ) για να βλέπουν να κακοποιούνται τα άτομα σε ζωντανή μετάδοση, αναμένεται να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη καθώς θα σχηματιστεί σε βάρος τους δικογραφία.

Συγκεκριμένα, τουλάχιστον 20 άτομα περιλαμβάνονται στη δικογραφία εκείνης της υπόθεση και θα λογοδοτήσουν στην κύρια ανάκριση, ενώ ακριβώς το ίδιο θα γίνει και για την περίπτωση του 35χρονου.

Βαριές κατηγορίες

«Όλο μ’ έβριζε. Έβγαζε χαρακτηρισμούς και μ’ έβριζε. Και τελευταία δε μας έδινε αυτά που μας αξίζανε. Νόμιζε ότι είμαστε το army του, τα σκουπίδια του. Μας δελέαζε με 100€. Έλεγε θα κάνω ένα dis για να τον βρίσω. Θα κάνω ένα challenge για να τον πλακώσω», είπε ένα από τα θύματά του.

«Έλα στο σπίτι, θα σ’ ανεβάσω, θα σε κάνω διάσημη, θα σε πληρώσω. Άρχισε να ποτίζει μπουκάλια κρασί, τσίπουρο οτιδήποτε σε ποτό, μεθυσμένες και μετά σηκώνει το κορίτσι που δε μπορεί να σταθεί και τις παίρνει στο δωμάτιο», πρόσθεσε το θύμα.

Το σπίτι του youtuber είχε μετατραπεί σε φρούριο με κάμερες υψηλής τεχνολογίας παντού. Οι αστυνομικοί όταν έκαναν έφοδο, βρήκαν 7 σκληρούς δίσκους και 4 συσκευές κινητών τηλεφώνων.

«Ακουγόντουσαν φωνές, σα να είχε κάποιος ένα σταθμό, τέτοια φάση. Μπαινόβγαινε πολύς κόσμος περίεργος», είπε μία γειτόνισσά του.