Σέρχιο Αραούχο: Κυκλοφόρησε σειρά ρούχων με μοντέλα... Γαλανόπουλο και Γεμπόα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σέρχιο Αραούχο: Κυκλοφόρησε σειρά ρούχων με μοντέλα... Γαλανόπουλο και Γεμπόα (vid)
Ο Σέρχιο Αραούχο κυκλοφόρησε σήμερα (25/01) μια νέα σειρά ρούχων που φέρουν το όνομά του και τα οποία δημιούργησε η σχεδιάστρια Στεφανία Βαϊδάνη.

Το τελευταίο διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι ο Σέρχιο Αραούχο ήταν έτοιμος να κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα μπαίνοντας στον κόσμο της μόδας. Αυτό το νέο εγχείρημα επιτεύχθηκε μέσω της γνωστής σχεδιάστριας, Στεφανίας Βαϊδάνη.

Σήμερα (25/01) ο επιθετικός της ΑΕΚ ανέβασε στα social media του τη νέα κολεξιόν και για μοντέλα έβαλε τους συμπαίκτες του. Στο βίντεο φαίνονται οι Γεμπόα, Γαλανόπουλος, Νίκο Γκονζάλες και Αραούχο να κάνουν κεφαλιές και κόλπα με την μπάλα... ποζάροντας μπροστά στον φακό.

«Ο Sergio Araujo και η Stefania Vaidani ενώνουν τις δυνάμεις τους. Αυτή η συλλογή σας προσκαλεί να ζήσετε τη διασταύρωση δύο κόσμων: της μόδας και του ποδοσφαίρου. Είναι μια ιστορία δύο κόσμων που συγκλίνουν, δημιουργώντας μια αρμονία που ξεπερνά το ύφασμα και το γήπεδο. Ανακαλύψτε τη συλλογή. www.stefaniavaidani.com» έγραψε στη λεζάντα ο φορ της Ένωσης.

Ποια είναι η Στεφανία Βαϊδάνη

Η Στεφανία Βαϊδάνη προέρχεται από μια οικογένεια με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της μόδας, αφού οι γονείς της είναι ιδιοκτήτες του brand Twenty-29, που μετρά σχεδόν 30 χρόνια πορείας. Σπούδασε σχέδιο μόδας και styling στο Istituto Marangoni του Μιλάνου, ενώ ήδη από το δεύτερο έτος της σχολής της αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της brand, Stefania Vaidani. Η Στεφανία θεωρεί πως η μόδα βρίσκεται παντού. Στην ιστορία, στην αρχιτεκτονική, στην τέχνη, στον δρόμο,στον αθλητισμό, στους ανθρώπους, ακόμα στην πολιτική.