Στον γάμο πρώην παίκτριας του Survivor το «πάρτι» της φοροδιαφυγής: «Όλοι το κάνουν έτσι, ποιοι πληρώνουν;»

Επιμέλεια: Newsroom
Στον γάμο πρώην παίκτριας του Survivor το «πάρτι» της φοροδιαφυγής: «Όλοι το κάνουν έτσι, ποιοι πληρώνουν;»
Στα δίχτυα της ΑΑΔΕ έπεσε πρώην παίκτρια του Survivor, καθώς οι «ράμπο» της οικονομικής υπηρεσίας εντόπισαν «πάρτι» φοροδιαφυγής.

Στον εντοπισμό μιας πολύ μεγάλης υπόθεσης φοροδιαφυγής προχώρησαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ, αξιοποιώντας πληροφορίες που εντόπισαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είχε να κάνει με πολυτελέστατο γάμο.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, με την πρώην παίκτρια του Survivor να δίνει τις απαντήσεις της στο protothema.gr.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι δεν πλήρωσε τίποτα γιατί ήταν όλα ανταποδοτικά από τις γνωριμίες που έχει, προσθέτοντας: «Στην τελική όλοι το κάνουν έτσι. Ποιοι πληρώνουν τη σήμερον ημέρα;».

Αναλυτικά ανέφερε: «Είναι δυνατόν να πληρώσω τόσα χρήματα για ένα γάμο με τόσες γνωριμίες; Είναι όλα ανταποδοτικά, από τις γνωριμίες που έχω. Όλοι όταν έμαθαν για τον γάμο μου ήθελαν να συνεργαστούν μαζί μου για διαφημιστικούς λόγους. Θα φαίνονταν και αυτοί μέσα από τον γάμο. Η τούρτα για παράδειγμα ήταν διαφημιστικό και ήταν από φελιζόλ, η μεγάλη η τρίμετρη.

Ο Τριαντάφυλλος είναι κολλητός μου. Έχουμε περάσει μαζί ένα Survivor, θα μου έπαιρνε λεφτά; Ο ίδιος προθυμοποιήθηκε να τραγουδήσει αφιλοκερδώς στον γάμο. Μπορεί να είπα ότι ο γάμος κοστίζει γύρω στις 50.000 ευρώ, αλλά δεν πληρώθηκαν αυτά τα λεφτά. Δόθηκαν από ανθρώπους που είναι φίλοι και ήθελαν να προμοτάρουν την δουλειά τους μέσα από μένα.

Το Faidra Colllection που έδωσε τα νυφικά, ήταν ξεκάθαρα για διαφημιστικούς λόγους. Η wedding planer ήταν κι αυτή δωρεάν. Ο γάμος μου δεν κόστισε γιατί ήμουν εγώ. Τους διαφήμισα όλους μέσα από τα stories μου. Έχω να το ζήσω αυτό από το Survivor».