Παίκτρια στο MasterChef δεν ήξερε ότι ήταν ανοιχτά τα μικρόφωνα και είπε: «Αυτός ο Σταμάτης είναι μεγάλο κ@#^&%$@o» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Παίκτρια στο MasterChef δεν ήξερε ότι ήταν ανοιχτά τα μικρόφωνα και είπε: «Αυτός ο Σταμάτης είναι μεγάλο κ@#^&%$@o» (vid)
Μία από τις διαγωνιζόμενες παρακολουθούσε τη διαδικασία από τον εξώστη του στούντιο και δεν γνώριζε πως τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά.

Πέντε επιπλέον παίκτες του MasterChef διεκδικούν μια θέση στο παιχνίδι ώστε να μπουν στο σπίτι, όπως ανακοίνωσαν οι σεφ στους υπόλοιπους.

Οι πέντε παίκτες μπήκαν στο στούντιο και έφεραν μαζί τους πρώτες ύλες, ώστε να διαλέξουν ένα από αυτά και να προκύψουν αντίστοιχα ζευγάρια για τις τελικές μονομαχίες.

Ένας από τους παίκτες, ο Σταμάτης, είπε πως πέρυσι είχε πάει ξανά στο ριάλιτι μαγειρικής και πήρε την μαύρη ποδιά αλλά είχε νοσήσει από κορονοϊό και δεν συνέχισε, οπότε αποφάσισε να διεκδικήσει το έπαθλο φέτος.

Μία από τις διαγωνιζόμενες που πήραν φέτος τη λευκή ποδιά, η Γεωργία, παρακολουθούσε τη διαδικασία από τον εξώστη του στούντιο και δεν γνώριζε πως τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά.

Έτσι είπε σε έναν συμπαίκτη της: «Αυτός ο Σωτήρης είναι μεγάλο κ@#^&%$@o, αυτός με τα κοτσίδια. Είναι η τρίτη φορά που έρχεται εδώ».

«Όταν είχε περάσει την πρώτη φορά πριν τρία χρόνια, έλεγε: όποιος δεν με ακολουθεί τον δικάζω», είπε επίσης.