Μπαλάσκας για Greek Mafia: «Η ΓΑΔΑ των μαφιόζων και τα κεντρικά τους είναι ο Κορυδαλλός» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μπαλάσκας για Greek Mafia: «Η ΓΑΔΑ των μαφιόζων και τα κεντρικά τους είναι ο Κορυδαλλός» (vid)
Οι φυλακές του Κορυδαλλού είναι το σημείο που διευθύνουν οι μαφιόζοι και ετοιμάζουν τα «χτυπήματά» τους όπως είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού αλλά και σε άλλων σωφρονιστικών ιδρυμάτων δίνονται οι εντολές για τα μαφιόζικα «χτυπήματα», όπως παραδέχθηκε ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας. «Διευθύνουν από εκεί μέσα», είπε στο MEGA.

Αδίστακτοι, κυνικοί, επαγγελματίες δολοφόνοι. Τα μέλη μιας σκληρής μαφιόζικης οργάνωσης ομογενών από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, που άπλωσε τα πλοκάμια της και στην Ελλάδα για πάρει τα ινία της διακίνησης λαθραίων τσιγάρων.

Συμβόλαια θανάτου, βομβιστικές επιθέσεις, εκβιασμοί. Θύματα τους μέλη της Greek Mafia, που προσπάθησαν να εισχωρήσουν στο λαθρεμπόριο τσιγάρων και καυσίμων και εκτελέστηκαν με δεκάδες σφαίρες.

Ο 39χρονος σκληρός μαφιόζος από τη Γεωργία και ο 20χρονος που συνελήφθησαν σε Ασπρόπυργο και Θεσσαλονίκη, κατηγορούνται για 9 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα και μέχρι στιγμής κρατούν το στόμα τους κλειστό.

Ηγετικό ρόλο στην οργάνωση φέρεται να έχει άτομο από την Ουκρανία που έχει τη στήριξη μελών της ρωσόφωνης μαφίας, τη λεγόμενη VOR V ZAKONE, ή αλλιώς «οι κλέφτες του νόμου».

«Η ΓΑΔΑ των μαφιόζων και τα κεντρικά τους είναι ο Κορυδαλλός. Διευθύνουν από εκεί μέσα», ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας. «Βλέπουμε εικόνες μπανανίας», πρόσθεσε για τα τελευταία μαφιόζικα «χτυπήματα».