Συγκλόνισε παίκτης στο MasterChef με την ασθένειά του: «Βάζω στο πόδι μου μία δεκάωρη έκχυση φαρμάκου» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Συγκλόνισε παίκτης στο MasterChef με την ασθένειά του: «Βάζω στο πόδι μου μία δεκάωρη έκχυση φαρμάκου» (vid)
Ο Μάριος βρέθηκε στο MasterChef για να διεκδικήσει μια ποδιά και μίλησε για την περιπέτεια που βιώνει με την υγεία του.

Συγκλόνισε ο Μάριος από τη Ρόδο, που βρέθηκε στο MasterChef για να διεκδικήσει μια θέση στο σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής.

Ο 30χρονος ανέφερε στους τρεις κριτές του διαγωνισμού μαγειρικής του STAR ότι έχει μεσογειακή αναιμία και υπό την προϋπόθεση ότι θα βρεθεί στο σπίτι του MasterChef, θα χρειαστεί ανά διαστήματα να κάνει μεταγγίσεις αίματος.

«Πάσχω από μεσογειακή αναιμία. Έχω κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου, κάποιες δεσμεύσεις που δεν με αφήνουν να κυνηγήσω το όνειρό μου και σε άλλες χώρες γιατί έχω ανάγκη το νοσοκομείο της Ελλάδας, της Αθήνας. όχι ότι έξω δεν γίνεται, απλά μου είναι δύσκολο να το βρω αυτό. Είπε ο γιατρός στη μητέρα μου πάρε το παιδί σου και φύγε Αθήνα χθες. Η μάνα μου αυτό έκανε και είμαι πλέον στην Αθήνα» ανέφερε ο Μάριος στο MasterChef.

«Η μάνα μου μπορώ να πω ότι ήταν και μπαμπάς και μαμά. Εκείνη μου δίδαξε να μην παρατώ τίποτα και ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Δύο φορές τον μήνα θα πρέπει να μεταγγίζομαι στο Παίδων και κάθε βράδυ βάζω στο πόδι μου μία δεκάωρη έκχυση φαρμάκου που αποβάλλω το σίδηρο. Είναι μία ασθένεια με την οποία μπορώ να συντηρώ τον εαυτό μου και να ζω με αυτό. Ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και να μην το αφήσω να με νικήσει. Από μικρή ηλικία έχω μάθει να μάχομαι» συμπλήρωσε ο Μάριος, ο οποίος κέρδισε τελικά την ποδιά και πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.