Πήγαν να λιντσάρουν τον πατέρα του νεκρού βρέφους: «Τον κυνήγησα, θα τον έλιωνα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πήγαν να λιντσάρουν τον πατέρα του νεκρού βρέφους: «Τον κυνήγησα, θα τον έλιωνα» (vid)
Επεισόδιο σημειώθηκε στην κηδεία του βρέφους στη Βέροια, ανάμεσα στον πατέρα και τους συγγενείς της μητέρα που το ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου.

Με επεισοδιακό τρόπο τελέστηκε η κηδεία του 6 μηνών βρέφους που πέθανε έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από την 37χρονη μητέρα του σε χωριό της Ημαθίας.

Τα πράγματα στην κηδεία ξέφυγαν όταν σύμφωνα με καταγγελία, ο πατέρας του βρέφους έβρισε τους συγγενείς της μητέρας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει με λιντσάρισμα.

Ο παππούς σε δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, είπε: «Εγώ τον κάλεσα να έρθει στην κηδεία, ως όφειλα. "Θέλεις να έρθεις στην κηδεία;” Ήρθε. Μόλις έφτασε στα 30 μέτρα άρχισε να μας βρίζει. "Αλήτες, θα σας…”. Μόλις εγώ τον κυνήγησα, δεν το κρύβω, αλήθεια σου λέω, του έριξα ένα κυνήγι, άμα τον προλάβαινα, θα τον έλιωνα».

Ο δικηγόρος του πατέρα του βρέφους, απαντώντας στην καταγγελία, και υποστήριξε πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσα είπε η μητέρα για ενδοοικογενειακή βία. «Απορώ με τον συνάδελφο που συνεχίζει να ισχυρίζεται αυτά τα ψευδή και ανυπόστατα. Αποδείχτηκε περίτρανα πως αυτά που είπε η παιδοκτόνος είναι μυθεύματα και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Είχε φαντασιώσεις, είδε το παιδί της ως βρικόλακα. Τι να λέμε. Ο πατέρας δεν είχε καμία σχέση με ενδοοικογενειακή βία όπως είπε η παιδοκτόνος, ήταν στη φαντασία της. Από το πρωί προσπαθώ και επικοινωνώ με την εισαγγελία τη Βέροιας ώστε να αναλάβει ο πατέρας να τελέσει την κηδεία. Η αστυνομία της Βέροιας, έλεγε ψέματα στην εισαγγελέα πως στις 2 η ώρα το βρέφος βρισκόταν στο νοσοκομείο», είπε χαρακτηριστικά.

Για το επεισόδιο στο νεκροταφείο ανέφερε: «Δεν του επέτρεπαν του πατέρα να έχει επαφές με τα παιδιά. Μόνο δύο φορές τον άφησαν να το δει. Πήγε στην κηδεία και πήγαν να τον λιντσάρουν. Πηδούσε πάνω από τους τάφους. Θα κάνουμε μήνυση και στους γονείς διότι γνώριζαν τη ψυχική κατάσταση της κόρης τους αλλά δεν το είπαν. Ο άνδρας δεν ήξερε την ψυχική της κατάσταση. Του απαγόρευσαν να κάνει την κηδεία του παιδιού».