Θλίψη στου Ζωγράφου: Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Θώδας

Επιμέλεια: Newsroom
Θλίψη στου Ζωγράφου: Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Θώδας
Σε ηλικία 56 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος, Βασίλης Θώδας.

Συγκλονισμένοι είναι συγγενείς, φίλοι και ολόκληρη η πόλη του Ζωγράφου από τον ξαφνικό θάνατο του πρώην δημάρχου Βασίλη Θώδα.

Ο 56χρονος μέχρι πρότινος δήμαρχος Ζωγράφου είχε εισαχθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξέταση στεφανιογραφίας, κατά την διάρκεια της οποίας επήλθε το μοιραίο. Πριν από δέκα μέρες ο Βασίλης Θώδας είχε παραδώσει τα ηνία του δήμου στη νέα δημοτική αρχή του Ζωγράφου.

Ασχολήθηκε από νωρίς με τα κοινά της αγαπημένης του πόλης, διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου από το 2006 και μέλος της Διοίκησης ως Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους νέους, στα αθλητικά σωματεία της πόλης και στα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Τον Ιούνιο του 2019, οι πολίτες του Ζωγράφου τον εξέλεξαν δήμαρχο και του εμπιστεύτηκαν τις ελπίδες τους για μία καλύτερη ζωή σε μία ομορφότερη πόλη.

Τον Βασίλη Θώδα αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο Facebook ο δημοσιογράφος, πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ζωγράφου και συνεργάτης του, Δήμος Μπουλούκος. «Α ρε Βασίλη... Τόσο νωρίς...», έγραψε.